Birebir Eğitim Dershanesi |
08-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birebir Eğitim Dershanesi* BİREBİR EĞİTİM DERSHANESİİstanbul C Kırmızı Şebboy S N:11 Cevizlik M , Bakırköy - İstanbul : (0212) 5611780 wwwinfo@birebiregitimcomtr Sektör:Kurslar - Üniversite ve Lise Hazırlık2004 sonrasında bu yana Bakırköy'de hizmet vermekteyiz Birebir eğitim dershanesi, bilimsel verilerin ışığında geliştirdiği yöntem ve uygulamaları çağdaş teknolojiyle donatılmış ortamı ve uzman öğretim kadrosu ile öğrencileri parlak bir geleceğe hazırlıyor Birebir ilgi Birebir rehberlik Birebir ölçme ve değerlendirme Modern sınıflarda eğitim Okula takviye ve yazılı sınavlarına hazırlık dersleri Derse giren öğretmenlerden ücretsiz birebir dersler Ürün KategorileriKurslar - Üniversite ve Lise Hazırlık Kurslar Kurslar - Mesleki EğitimAktiviteders yıllarının telafisiözel derslersınav hazırlığıServisleryoğunlaştırılmış kurslarFaaliyet Zamanıcumartesi kurslarıöğleden sonra kurslarıAltyapıenformasyon salonu Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları |
|