Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldığım, nefessin

Aldığım Nefessin

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aldığım Nefessin

Tek istediğim ; Ilık meltem olup bahar kokan saçlarına düşmek, yüreginde yanmış bir soluk olup dudaklarından toprağa süzülmek

" Bir tebessüm kadar güzel,

Nefesim kadar değerlisin "

Karanlıkların içinden yüreğine sesleniyorum yineBir avuçlarımda yıldızlar, bir yanımda münzevi çığlıklar Hasretin yanıyor kirpiklerimdeSensizlikte yüreğim, bir yanı tutturulmuş aşk mektupları gibi kırgın, acıya diz çökmüş yıllar gibi hayata kırgınOysa bir tutsan ellerimi, bir öpsen yüregimi, tüm düşlerimi baharlara kanatlanacakBoşver aldırma bana, herşeye inat seni " sensizlikte bile seviyorum "

Biliyorum gözyaşlarımla sönecek yoklugunun alazlarıGözyaşlarını bulutlarla serme kirpiklerime, bırak hasretinle kavrulsun sensizligin tüm hücreleriniGece bitip perdelerin arasında gözlerine doğan gün ışığı gibi düşmek istiyorum yüreğineSenin sırtın biliyorum sert duvarlarıSıvası dökülmüş duvarlara yaslanıyorum sana yaslanır gibi Ve titrak yüreğimle kurduğum tüm cümleler duvardan dönüyor Ve karsımda senin icin topraga verdiğim cicegimGecenin karanlıgına inat seninle konusur gibi cicekle konusuyorumBiliyorum sessiz ve derinden dinliyor beniSenin gibi suskun ama gülümsedigini hissediyorumBazen babamdan kalan sigara paketlerine uzaniyor ellerimOysa ben sigara icmiyorum ki !Anlıyorum ki; sensizligi tütün sarar gibi cigerlerimde yakmak istiyor yüregim Zulasında sakladığım ölümü soluyorum yoklugunun sindigi ayazlardaBir olsaydın yanımda, yıldızlarla Ay senin saçlarına dolardıSusardım, senin gülüşlerin yüzümün cografyasına düştügünde

Gecenin avuçlarında güller yolluyorum vakitli vakitsiz sanaBazen ağlışıyoruz İkindi yağmurlarıylaBen onlara senin gülüşlerini anlatıyorum, onlar ise bu imkansız sevdaya ağlıyorlarGözyaşlarımızı toplayıp kurak iklimlerde koşuyor gözbebeklerimizBir kalem olsam, yetim çocukların yürekleriyle resmedilmiş utangaç yanaklarını bırakırdım cemrelerin kirpiklerineBazen de gülüşlerini seriyorum kelebeklerin gözbebeklerineVe sen yaşarken uzaklarda, ben seni yaşıyorum suskunlugumdaTek istediğim ; Ilık meltem olup bahar kokan saçlarına düşmek, yüreginde yanmış bir soluk olup dudaklarından toprağa süzülmek

Gülümsediğinde, sulardan nice kuğular kanatlanır başka iklimlereSoluk aldıgında nice ceylanlar ovalarıma inerGülistan yüreginde yaşarken, her kelimen bir ezgi olur dudaklarımdaSu diye düşlerini icerim sebillerdenUtanırım bazen, gözlerindeki nemli kirpikleri kurutamadigim icinÜzülürüm inceden inceye, kapılarına bir gül tomurcugunda düsemedigim icinGelemesem de gözlerine, bir cemre olup ıslatamasam da ellerini; ben senile yaşıyorumHer soluk aldıgımda adına bir cicek ekiyorum gönül toprağıma

Gül yüreklim, her nefesinle ben hayata tutunurumHer gülüşünde ise acılarımı sararım rüzgarınların avuçlarındaYüreğime iyi bak ne olurAldığın her nefeste yeniden sana doğuyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com