Giden Mi Kalan Mi Yalnizdir ? |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Giden Mi Kalan Mi Yalnizdir ?Seni, benligini o kadar ozlemistim ki, sanki baktigim her tarafta senin o vazgecilmez yuzunu, o benliginin acikca yansidigi o essiz yuz ifadeni göruyordumAma icimden gelen aliskin oldugum o his, bana yalniz oldugunu ve bana sordugun o sorunu cevabini senin coktan buldugunu, kalanin yalniz oldugunu kabullendigini ve bedeli ne olursa olsun senin yaninda olmamdan baska bir sey istemedigini soyluyordu Ama bilirsin, icimden gelen o seslere inanmayi sevmem benO hisleri yasamimda karsilastigim yapmacik insanlara benzetirim Ne olduklarini ve neler yapabileceklerini bilirim, ama asla inanmam ve guvenmem onlaraguvenmek istememSanki ben istedigim, ben dusundugum icin iyi gorunurler gozume, ama gercekle hicbir alakalari yokturIste bu yuzden inanmak istemiyordum yalniz kaldigina, aci cektigine, beni ozledigine ve ne olursa olsun beni bekleyecegineAci cektirmeyi sevmem ben, bilirsin Aci cekmek, yalniz kalmak ve o sessiz yalnizliklarda icimden ismini sayiklamak, yanimda olman icin umutsuzca yalvarmak bana goreBeni buna sen alistirdin, ben buna alistim, aci cekmek artik yandasimBen bunlari yasarken aynilarini senin de yasamani kaldiramamYalnizligi ben yasamaliyim, sensizligin acilarini, isyanlarini ben cekmeliyim, tek basimaSen ne kadar anlamaya calissan da, sensizken yasadiklarimi asla yasayamazsin, hissedemezsin Kalan degil, gidendir yalniz kalan sevdigim |
|