Sen Artık Eski Bi' Dostsun. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Artık Eski Bi' Dostsun.Sahi Kaç ay oldu birbirimizi görmeyeli ? Belki de yıl bile olmuştur gerçekten farkında değilim Kusuruma bakma eski sevgili Seni sevmekten sensizliği saymaya vakit bulamadım Unutur gibi oldum tekrar hatırladım ben hep kendimle savaştım Bazen nefret ettim senden bazen sevdim bi' türlü içimden atamadım Çok şey yaşadım ben inan sensizken hiç güçlü olamadım Yanımda olsan eminim ki en kolay şekilde atlatırdım Sana sarılıp elini tutsam yani Yapamadım Karşılıklıyken ne kadar güzelse seni sevmek Sen benden uzakken de o kadar berbat bir duyguydu Zor günler geçirdim inan kimseye anlatamadım Şimdi seninle tekrar karşı karşıya gelip konuşmak Gözlerimizin buluşması sebepsiz yere bakışmak Belki içimde bi'şeyleri uyandırdı tekrar Sana olan sevgim tükenmiş sevgim mesela Ama sana baktığımda bir şeylerin değişmiş olduğunu anlıyorum Sanki Sanki farklı bir şey aramızdaki Aşkın ateşiyle yanıp tutuşan birbirini özlemiş iki sevgili değil de Birbirinin derdini anlayan iki yoldaş gibiyiz bugün Bugün ikimiz de geçmişimizle yüzleştik tekrar Ve anlıyoruz bitmesi ikimizin de suçu Ve biliyoruz bir daha yeniden başlamamız imkansız Beni hala sevdiğini biliyorum Ben de seni hala seviyorum Ama şunu da biliyorsun Bu sefer farklı Sen artık eski bi' dostsun |
|