Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlüm, mavi, yazım

Mavi Gözlüm Bu Sana Son Yazım

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mavi Gözlüm Bu Sana Son Yazım

Aç gözleriniUyan artıkBitti rüyaGerçeklerle yüzleşme zamanı

Mutlu bir rüyaydı gördüğümSen vardın rüyamda"Seni Seviyorum" diyordun banaRüyamda, hayallerim gerçek olmuştuUyanmak istemiyordum Ağlamıyordum Acılarımı unutmuştum Hiç bir şey eskisi gibi canımı yakmıyordu Sonra bir şeyler oldu ;

Bir sesle irkildim bu güzel rüyadanSenin sesindi buHafif suçlu gibi bakıyordu deniz mavisi gözlerin

-Olmuyor! diyordun banaYürümüyoR! ?

İşte o an sıkmıştım dudaklarımı ve savaşıyordum gözlerimle akmasın gözyaşlarım diyeVe titrek sesimle

-Tamam! dedimSen bilirsin?!

Sarılmamıştın banaKendine İyi Bak demiştin ve gitmiştinSen giderkn gözlerim kazandı savaşıSessizce akıyordu gözyaşlarım yanaklarımdan Ben ise yaşlı gözlerle "Seni kaybedişimi" izliyordum Kalbimde tanımsız bir şeyler oluyorduSensizliğ i yaşamıştım çoğu kezAma bu sefer "sensizlik" değildi benimkisi"Seni kaybedişimin fotoğrafıydı" sankiCanım çok yanıyordu

Daha sonrası çok daha kötüydüHerkesin öğütlerini dinlemek çok acıtıyordu canımı

"üzülme!" diyorlardı"değmez!?"

Ben ise; yaşlı gözlerimle , bu saçma sapan öğütleri dinleyerek yaşıyordumSeni kaybedişimin ilk saatlerini

Bu satırları yazarken bir kez daha bozuyorum yeminimi ve bir kez daha eziyorum verdirdiğin sözüGözyaşları m kirletiyor bu temiz sayfayı

Şimdi ise dinliyorum tüm ayrılık şarkılarını ve tekrar tekrar düşünüyorum seni kabedişimi

Kahretsin!

Unutamıyorum seni,çıkmıyor söylediklerin aklımdanAğlı yorumAğ lamanın zayıflık olduğunu bile bile

Oysa diyorum!

Ne güzeldi seninle olmakSeni düşünmekGözlerime bakmakSensiz yaşamayı öğrenmeye çalışıyorumSensiz geçen ilk günüm bittiSaatler soğuk bir günün ardından gece yarısını gösteriyor"Sensiz bir gece yarısını"

Gözlerimde ıslakElimde seni yazan kalemim fakat bugün Seni değilSeni kaybedişimi yazıcakÖnümde ise acılarımla kirleticeğim beyaz sayfaVe çalan şarkı

"Sen gittinYastığımda kokun misafir kaldı" Yine sensizlikte boğuluyor hıçkırıklarım

Durdurmak istiyorum zamanıSensiz geçen bir dakikayı yaşamak istemiyorum Lanet ediyorum şarkılarıLanet ediyorum seni benden çalanlaraLanet ediyorum sensiz yaşadığım dakikalara Sensiz geçen hergün için takvimden bir yaprağın daha düşmesine Lanet Ediyorum

Mavi Gözlüm!

Bu sana son yazım!

"Eğer bu dünya seni benden aldıysa, seni bana çok gördüyseBende sensiz aldığım her nefesi kendime çok görüyorum"

"Eğer sen bende değilsen , ben dünyada değilim"

- ELVEDA -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com