![]() |
Yüreğimde Hissediyorum Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimde Hissediyorum SeniYüreğimde hissediyorum seni Biliyorum sevmeyeceksin beni Bakmayacaksın belki de bana Benim sana baktığım gibi Başka türlü bakacaksın bana Biraz kuşkulu biraz da dostane şekilde Uzaklaşacaksın benden yavaş yavaş Soğuk sular alacak yerini sıcak duyguların Bir yığın karışık duygu saracak kalbini Engel olacaksın kendine Ve ortalarda koyup gideceksin beni Biliyorum sevmeyeceksin beni Daha bir kuşkuyla bakacaksın bana Bu şiirimden sonra Tüm duyguların alt üst olacak Belki de söküp atacaksın bu dostunu kalbinden Artık merak etmeyeceksin ne yaptığımı Mektuplarıma cevap yazmayacaksın Atacaksın belki de beni bir köşeye Biliyorum sevmeyeceksin beni Karanlıklar kaplayacak bedenimin her yanını Belki de bir daha görmeyeceğim seni Bir daha duymayacağım belki de sesini Garip bir duygu kaplayacak içini Daha bir düşünceli duracaksın Daha bir uzaklara dalacaksın Bense hep kendimi sorumlu tutacağım bundan Ben olmasaydım Daha başka olacaktın en azından Böyle uzaklara dalıp gitmeyecektin en azından Tüm bunlar için dostum tüm bunlar için Affet beni Seni çok seviyorum… |
![]() |
![]() |
|