![]() |
Varlığının Canı Cehenneme. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varlığının Canı Cehenneme.Sana düsman bir sen var içimde ![]() ![]() ![]() ![]() seni senle savastiryorum olan bana oluyor ![]() ![]() ![]() Uzun zaman önce bir yerden duymustum bu sözü: "HANI RUHLARIMIZ ÖPÜSÜR YA? BASKASINDAYKEN AGZIMIZ ![]() ![]() ![]() su an varliginla yoklugunun tezatini bu sekilde tanimliyorum seni senle savastirirken maglup olan yüregime ![]() ![]() ![]() Varligindaki seni yoklugundaki sen kadar sevemezdim ![]() ![]() ![]() "Keske sen yanimda oslaydin keske bir seyler yapip da seninle zamani durdursaydik" diye hayiflanmiyorum artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne kadar adi konmasa da bir kopusun her ne kadar vazgeçmeyi beceremesek de ayrilik ihtiyaçtandi bu hikayede ![]() ![]() ![]() ![]() Yazik! son sözü zaman söyleyecek ![]() ![]() ![]() Yazik! bu sefer hayatin acimasiz akisina biraktik aski ![]() ![]() ![]() Ben senden kalan ayriliga bile yas tutamiyorum adam gibi! Bunu engelleyen senin varligin ![]() ![]() ![]() iste bu kadar güzeldir senin yoklugun ![]() ![]() ![]() iste bu kadar ayrilgina üzülmemi engelliyor varligin ![]() ![]() ![]() VARLIGININ CANI CEHENNEME YOKLUGUNU ALMA BARI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|