Sözlerim Sana |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sözlerim SanaBen’Li çiLeLerin ben’Li pi$manLıkLarın bitti artık DiLediqince özqürsün artık Mavi qökyüzünün aLtında istediqin dü$ üLkeLerine kanatLanabiLir yüreqin…DiLediqin mevsimLerde deLice ısLanabiLir qözLerin… Bana çıkan tüm yoLLarı adres defterinden artık Adımın üzerini kaLın harfLerLe i$aretLeyip kaLdır beni hatıraLarının en tozlu rafLarına… Bana dair tek bir satır kaLmasın tek bir cümLe olmasın dudakLarında Madem sana acı çektiriyorum madem ben sende pi$manLıqı anımsatıyorum bırak bitsin bu çiLe Ben sana acı çektirmek için qeLmemi$tim Aqır yaraLı yüreqine UMUT diye girmi$tim oysa $imdi sende “kanayan pi$manLık “ oLmu$ken unut beni… Hiç ya$anmamı$ say ya$ananLarı Ben’Li hatıraLarın üzerine karanLıqı ört ve kapat tüm perdeLerini… Bana kattıkLarını bana bıraktıkLarını topLa yüreqimden… SözLerini yeminLerini sök dudakLarımdan… Ama bir $eye dokunma ne oLur… Seni “SEN“ diye seven yüreqime dokunma… Dokunma acıtır yaLnızLıqım yüreqini Dokunma kanatır diz boyu karanLıqım o ince dudakLarını… Hayatımda yeniLmeye aLı$mı$ken senin yeniLqine de aLı$ırım ben… Ben nice yürekte canLı canLı qömüLdüm senin zaferLerine de aLı$ırım sevqiLi… Bırak dokunma kanayan yaraLarıma Cennet kokuLu tenine sıçramasın kirLi yüzümden akan yaLnızLıkLarım… Daha fazLa acıtmasın pi$manLıkLarda avutuLmu$ hatıraLarım… TopLa cümLeLerini dudakLarımdan… Her $ey bitti artık… Ve her $ey bitmi$ken sana GİT demeyeceqim… Gitsen de tek bir keLime biLe etmeyeceqim SusmaLıyım Susuyorum… En derininden en acısından SuskunLuqumda sakLı cevapLarım sevqiLi… BeLki de tüm cevapLarım soruLarın da sakLı… …Bana kaLan acıLarı bana bırakıLan yeniLqiLeri –sevqin için bedenimi yüreqimi semer biLeceqim– sırtıma yükLenip qidiyorum… Kapıyı araLamana qerek yok sevqiLi Sana qeLdiqim yoLLardan qitmeyi de biLirim ben… Gerek yok “En iyisine Layıksın sen“ sözLeriyle avutuLmu$ devrik cümLeLere… Ben iyi biLirim tozLu yoLLarı… Gidiyorum tüm zaferLerin ba$kumandanı oLarak ayrıLıqın qanimeti oLarak tüm hatıraLarı yakabiLirsin Ben’Li tüm ya$ananLarı da unutabiLirsin… Artık söze qerek yok… GitmeLiydim ama bu kadar erken deqiLdi Gidiyorum bir bedende “yüreksiz“ ya$amayı öqrenmeye qidiyorum Gidiyorum öznesi çaLınmı$ cümLeLerde sana “susmaya“ qidiyorum… BiLiyorum sen de yaşabiLecek kadar qüçLüsün Hayata kaLdıqın yerden devam edeceksin …Noktasız virqüLsüz… Oysa ben Oysa ben ya$adıkça hep bir eksik vereceqim sabah içtimaLarında Hep bir SEN eksik oLacak nefes aLmaLarım Artık öznesiz paraqrafLarın içinde yarım cümLeLik oLarak adam sayıLacaqım… Artık ben “sensiz“ var oLacaqım… TopLa cümLeLerini dudakLarımdan Bana vaat ediLmemi$ yarınLarımı da yanına aL… Bir de benimLe ya$adıqın mutLuLukLarı Bir de sana yazdıkLarımı Kötü bir qününde qözya$Larını kuruLamak için kuru bir peçete niyetine kuLLanırsın sen'Li satırLarımı… Unutmadan bir te$ekkür borçLuyum sana; kısa bir süreLiqine de oLsa yarımLıqımı yaLnızLıqımı unutturduqun için …Ve de ya$attıqın tüm mutLuLukLarın için… Te$ekkürLer sevqiLim… Giderken sakın ardına bakma… GözLerin pi$manLıkLarında qünahLarında kaLmasın… Sana payLa$tırıLmı$ her acına ben yüreqimi kefiL qösterdim Sen yüzünü aydınLıqa çevir sadece İnan bana bensiz hayatta seni hep mutLuLukLar bekLiyor oLacak Çünkü sensiz bir yerde ya$arken biLe her nefesimde bin dua sakLı oLacak sana Artık mutLuLuqa kanatLanma zamanın qeLdi sevqiLi… Bensiz oLsan da; Her qüne$ qözLerine doqmaya Her rüzqar saçLarında doLa$maya qeLecek… Hadi qit… VarLıqımda acı çekmektense YokLuqumda mutLu oL… Çünkü; mutLuLukLar en çok sana yakı$ıyor sevqiLi… “TopLa cümLeLerini dudakLarımdan… Her $ey bitti artık… MaviLer kadar özqürsün artık… DiLediqince uçabiLirsin… YoLLarın hep Cennete çıksın sevqiLi…” Bensiz hayatında mutLuLukLar diLerim… Ho$cakal hüznüm / ho$cakal yüreqimi adadıqım adam hoşcakal |
|