Yüreğim'den Dökülenler .. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Ne Nazım’ın diliyle “ Seviyorum Seni “ Ne Fazıl’ın diliyle “ Beklenen “ sin Benim sevgim benim hasretimsin… Kendi kâğıdımda kendi kalemimdesin… Herkese adanmış satırlar ile anlatılmaz Sevgin Herkesin dilinde dolaşan namelerle yaşanmaz özlemin Ve kimsenin özlemine benzemez hasretin… Seven ve özleyen ben Sevilen ve özlenen sen oldukça; En güzel şiirler benim En güzel sevgili benim En kör kütük âşık benim… |
08-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Herşey SeninLe GüzeL~ Zaman dursun dedikçe saniyeler koşu yarışcıları misali birbirini kovalıyor Çabuk geçsin dediğimizde ise final çizgisine ulaşmış bi koşucu kadar yavaş ilerliyor Ama şimdi durmamalı zaman Asıl şimdi hızla birbirlerini kovalamalılar Çünkü burda özlemle yanıp tutuşan 2 beden var ! * Gülüşünü Kokunu Herşeyini ÖzLüyorum ´Bitanem´ Gözlerimi her kapadığımda o tatlı gülüşün düşer gözlerime Hayaller ´ Herşey SeninLe GüzeL~ ´ - konuşmalar canLanır bi anda Ama sadece canlanır işte O anları yaşamak varken canlı canlı Biz yaşayamıyoruz Konuşmakta yetiyor bazen Ama sana dokunamamak´ Herşey SeninLe GüzeL~ ´ - sarılamamak canımı acıtıyor sevgilim Gözlerimin içine bakıp `Seni Seviyorum´ demeni istiyorum bitanem Kokunu özledim Seni özledim Hemde çok özledim canımın içi Bu görüşememenin bi süresi var Allah'tan kıymetLim Ya süresi oLmasaydı sensizLiğin Nasıl dayanırdı bu can ebediyen sensiz kaLmaya? ~ Misafir değilsin artık sen bu kaLpte Sen bu kaLbin sahibi Sen benim diğer yarımsın Ömrümsün VarLığıma sebepsin Büyük bi aşkla sevdiğim Seveceğim Özlediğim Ve hep bekLediğimsin Herşey SeninLe GüzeL~ |
08-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Seni seviyorum! Her sabah yeni bir güne uyanıp tekrar ve tekrar içimde aşkına tanıklık ediyorum Seni her gece ve sabah yeniden seviyorum eskimesin diye Kaç kalbe eşlik etmiş olsam da bu güne kadar hiç birinde böyle çarpmamıştı yüreğim O yüzden göğsümü gere gere söylüyorum: Seni seviyorum! Ne zaman yağmur yağsa ne zaman güneş açsa ne zaman bir şarkı duysam ne zaman rüya görsem seni hatırlıyorum Her nefes alışımda seni sevdiğime kendimi şahit gösteriyorum Seni bütün zamanların ötesinde seviyorum Şimdi ve bundan sonra hangi yaşama geçse ruhum orada da sevmeye devam edecek biliyorum Biz hiç tanışmamışız da zaten severek doğmuşuz gibi hissediyorum Senden öncesine dair anılarım ne oldu farkında değilim! Senle tamamlıyorum kendimi senle çoğalıyorum Nerede olursan ol seni hissediyorum Parmağın kesilse benim burada canım acıyor Sana dokunmadan hiç görmeden bile hislerini anlıyorum Hangi yemeği yesem sever misin diye düşünüyorum Boğazıma diziliyor lokmalar hep yarısını sana ayırmak istiyorum Seni sevmek yaşamın hala umut dolu olduğunu hatırlatıyor bana İnançlarıma inadıma düşlerime sana olan sevgimle sahip çıkıyorum Bir mucize gibi bir rüya gibi sadık bir dost gibi hep hayatımda kalmanı diliyorum Ben seni sen olduğun için seviyorum Seni severek kendimi tamamlıyorum Bu uzun yaşam yolculuğunda hep yanında olmayı istiyorum İyi ve kötü ne varsa yaşanacak baştan kabul ediyorum Seni severek daha çok inanıyorum aşka Ne günah işlemişsem hepsinin bedelini sende ödemeye razı oluyorum Ben seni ömrüm gibi seviyorum… |
08-26-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Dünyamsın; Semalarında renk bulduğum Bulut olup sende geziyorum Yorgunum yoksunum eksiğim sensiz… Meltemleri kokluyorum sen kokuyorsun Bir kelebek oluyor uçuyorsun gözlerime Seninle bir gün doğuyor ellerime… Deniz oluyorsun birden inciler saklı sende Bense deli dalgalarla geliyorum Seninle coşuyor seninle taşıyorum Yıldızları topluyorum semadan Adını yazıyorum Mehtabı çiviliyorum bir mahya edasıyla Tembihliyorum bulutları örtmesinler adını Arıyorum… Yüreğimin derinliklerindesin Saklıyorum seni… Servetimsin seni arıyor seni özlüyorum Bil ki hiç yitmedin sen bendesin Yüreğimin derinliklerinde büyütüyorum seni Çalmasınlar benden diye Saklıyorum haramilerden Bendesin hiç bırakmadım ki seni Bu alemgahta seyyah olup ararken izini Yolum sensinkılavuzum sen istikametim yine sen Sana geliyorum bad-ı sabalarla Rüzgarım sen ekmeğim suyum sen… Bir bayram çocuğu oluyorum Balonlarım var ellerimde Sevinçlerim sen Mutluluğumsun ey sevgili! Sema çağırıyor bizi Ayaklarımız kesiliyor yerden Sevinçle yükseliyoruz bakıyoruz evrene yücelerden… Bir dağ oluyorum Şahikalarım sen Babilin asma bahçeleri oluyorum Saklı cennetimde yeşeren çiçeklerim sen… Sen de yeşilleniyorum sen yine bendesin Bir çöl oluyorum Kurağım susuzum sensiz Vaham oluyorsun dinginleştiğim huzur bulduğum Bir çöl rüzgârı oluyorsun gözlerimde esen Ben ise Aslı oluyorum Kerem’ini bekleyen … ♥ Aşk'sın Sen (: |
08-26-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Şaşarsam bir gün gittiğim yoldan doğru yola sokmak icin gel olur mu? Yollarım engellerle dolu ise yardım etmek için benimle gel olur mu? Bırakmiyorlarsa beni sana dağları aşarak gel olur mu? Uçurumun kenarında isem eğer elin elimde olsun olur mu? Kalkarsa dünyada olmayan huzurum sevincim sen ol olur mu? Aç kalırsam eğer Aşk''ından ruhumu besleyen sen ol olur mu? Kanatırsalar gönlümü derinden merhemimde sen ol olur mu? Mısralarda ararsam seni bir gün çıkıp gel Aşk defterime olur mu? Dalarsa gözlerim yollarına haber vermeden kapıyı çalmadan gel olur mu? Ağlarsa bu gözlerim hasretinden silmek için koşa koşa gel olur mu? Son nefesimde bile seni dilersem yanımda ol OLUR MU????????? ♥ Sevdiğim ~ Ömür boyu seveceğim ! ♥ |
08-26-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Acımı dindirebiLecek en keskin iLaç Damağımda kalabilecek en farklı TATsın AkLımı aLabiLecek en hoş rüya Yanımda olabiLecek en büyük AŞKsın GönLüme düşebiLecek en şirin dert HayaLimi süsLeyebiLecek en unutuLmaz ANsın Yüreğimi yakabiLecek en gür ateş Canıma katılabiLecek en uymLu KANsın KuLağıma doLabiLecek en yumusak ses Karşıma cıkabiLecek en iyi EŞsin Basıma geLebiLecek en tatLı beLa Aşkıma tutuLabiLecek en sevimLi CANsın VeLhasıL şu fakir dünyamda İYİKİ SEN VARSIN ♥ Iyiki ßenimlesin (: |
08-26-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Seni Sevmenin Dorugunda ''SEN'' OLmak Var BiLiyorum ELimsin; Ekmegi tuttugum Secdeye vardigim Allah'a açtigim eLimsin Sen benim tutan eLimsin! Sen benim her seyimsin Gözümsün; Hakki hakikati Aski günesi Dünyayi gördügüm gözümsün Sen benim gören gözümsün! Gözümsün IsiL isiL parLayan Bir noktaya daLan GüLen agLayan gözümsün Sen benim iki gözümsün! Sen benim her seyimsin Ayagimsin; Tüm yükümü tasiyan Ruhumu Gücümü kuvvetimi Her kapidan iLk attigim sag ayagimsin! Her seyimsin sen benim KuLagimsin; Ezani martiLari Yagmuru ve büLbüLü dinLedigim kuLagimsin Sen benim duyan kuLagimsin! AkLimsin Iyiyi kötüyü ayirt ettiren Hayra serre erdigim ALLAH’i kabuL ettigim akLimsin Sen benim eren akLimsin! Sen her seyimsin benim Zamanimsin; gün gün yasattigin Hücre hücre hissettigim An an yasadigim zamanimsin! Sen benim zamana meydan okuyusumsun Zamani unutusum Tek koca bir anda varoLusumsun Hem dünümsün unutamadigim unutmak istemedigim Hem de bugünümsün ALdigim nefes gibi gerçek Sen benim yarinimsin YarinLarimsin Sen benim OLmazsa oLmazimsin O oLmadan yapamadigim Onsuz bir anLam ifade edemedigimsin Her seyimsin Sen benim güzel gözlü yarimsin Diger yarimsin Sen benim Tek bir seyimsin Her seyimsin… |
08-26-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Sensizliğe yumdum gözlerimi Sana kadar sayıyorum Aşk'lanmayan Sobe ! Sensiz geçen her saniyenin kabus olduğunu bile bile nasıl her gece tatlı rüyalar dileyebilirsin bana ? nasıl rahat ve mutlu uyumamı isteyebilirsin sarıldığım kişi sen değil hayalinken ? ben yüzün aklımda olmadığı bir dakika geçirmezken uyuduğum zaman ya rüyamda seni görmezsem ? gözlerimin çöküklüğü biraz uykusuzluk biraz da düşünmekten seni ben aklımda sen varken uyuyamam ki ? ♥ |
08-26-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Derin bir sızı başladı önce yüreğimde Bir mutluluk doldu gönlüme Büyük bir heyecan sardı bedenimi Evet dedim İşte aradığım bu! Daha ilk anda herkesten farklı olduğunu gösterdin bana Daha ilk anda sevgi dolu yüreğini açtın yüreğime Hayatım sen oldun Hayatın ben oldum Nefesim sen oldun Kalp atışın ben oldum Dahası gülümseyişim oldun " Hoş geldin gülümşeyişim! " dedim sana " Hoş bulduk kalp atışım! " dedin bana Bir kapı zilinde kaldığı yerden devam etmeye başlayan aşkımız dünyalara bedel bir şey oldu Sen bana baktığında sevgimi gördün Ben sana baktığımda sevgini gördüm Alem bize baktığında sevda nedir gördü Bir insan böylesine nasıl sevilirmiş gördü Sevenler yıllar geçse bile elbet buluşurlarmış gördü Senden önce hiç böyle büyük bir heyecana ev sahipliği yapmamıştı yüreğimZamanın elleriyle tokalaşmanın burukluğu vardı Kırgınlıklar küskünlükler sarmıştı benliğimi Ama anladım ki senden önce her şey boşmuş senden öncesi yokmuş Her şeye rağmen gidişine rağmen sana rağmen geleceğin günü bekledim Dünyamı kirletmeye çalışanlar oldu izin vermedim İnanmadığım minderlerin güreşçişi olmayı kabul etmedim Sonra sen geldin gülümseyişim! İyi ki geldin iyi ki bana bu mutluluğu yaşattın Bir daha terketme yar yüreğimin sokaklarını Bu yürek gidişine dayanamaz Bu yürek sensiz olamaz Hoş geldin bir kapı zilinde devam eden aşkım! Hoş geldin kaybolan yılları unutturan! Hoş geldin gülümseyişim! |
08-26-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Yokluğuna inat Dudaklarının şefkatina sığınmış bir izmarit olmayı Yüreğimde ödül bildiğim canıma ve ölümsüz sevdama" Yokluğunun ayazında gülüşlerini üzerime bir çarşaf misali örttüğüm gecenin en karanlık zamanında yazıyorum bu satırları sana Bu mektubun her satırına hasretinin dayanılmaz acısını ilmekleyip seni arıyorum yüreğimin nurlu tepelerinde Sensizliğe uzanıp koynuma sen diye sabır taşlarını alıyorum Yokluğuna inat varlığının huzuruyla seni " sana " yazıyorum Satırlarımdaki umutsuz çığlıklara bakıp sana sitem ettiğimi düşünme sakın sevgili Bana umutsuz olmamayı bir yudum sevgiyle yetinip hayatı solumayı öğreten sen değil miydin ? Aldırma sen Yokluğunda canım sıkılıyor işte Pes etmeler bize göre değil yılmakta öyle Lakin yüreğini " yüreğim " bilmesem çoktan unutulduğumu düşüneceğim Off yalnızlık ve senSessizliğin içinde yavaş yavaş eriyorum Gitmez diyorum bu kadar sevmişken gidemez diyorum Bu sevda ölümsüzdü gidemezdin işte Uzaklardasın şimdilerde Geldiğinde yokluğuna inat yıldızların avuçlarında gezineceğiz seninle Gürül gürül akan derenin başına geçip yetim kelebeklerin tozlu kanatlarını yıkacağız Bir an bile durmayacağız Hasrette biriktirdiğimiz gözyaşlarımızın nehir yataklarını ezip en sonunda ulaştığı sarı denizlerde kağıttan gemilerimizle vuslata yol alacağız seninle Bana ve yüreğime geldiğinde şehrimin sabah ezanları göğe yükseliyor olmalı Koca şehir uyurken biz seninle ayakta olmalıydık Köhne binaların ardına gizlenmiş mahalle fırınına uğrayıp yeni çıkmış taze simitlerin en sıcağını ve susamı en bol olanı almalıydık seninle Yeşil çimenlerin üzerinde bir simiti yüreklerimizle paylaşmanın tarif edilmez hazzını ve lezzetini yaşamalıydık Avuçlarımızda birikmiş susamları aşkımıza şahitlik eden kuşlara verip onları uzaktan izlemenin verdiği huzurla güneşin doğuşuna tanıklık etmeliydik seninle Gelecektin biliyorum Saçlarına baharları gözlerine yıldızları doldurup dönecektin Zaman geçiyor yokluğun ayazlarında Düşler kuruyorum sana dair Utangaç yanaklarından yuvarlanıp senin teninden toprağa yağmayı diliyorum Zamanı " gözlerinde " durdurup adını oluşturan her harfi Cennetin Kevser ırmağında yıkamayı düşlüyorum Ayazların elini kolunu sallayarak gezindiği zemherilerde dudaklarının üşümüşlüğüne bir yudum alevi serebilmek için devasa yangınları sırtlamıştım yüreğimin kamburuna Hatırladın mı ? Ya da kirpiklerinin ıslaklığına bir avuç güneşi sürebilmek için en mahzun halimle mevsimlerle kavgaya girişmiştim Hatırladıkça gülümsedim gülümsedikçe seni aradım nefesimin tek kişilik duraklarında Rüzgarın saçlarını usul usul okşayışını Nisan yağmurlarının kurak çöllerine nazlı nazlı yağışını izledim durdum uzaklardan Sen farkına bile varamazdın Kıskanırdım seni Tenini terinden gözlerini kirpiklerinden kıskanırdım seni Kıskanç biri olduğumdan değil sevgili Söylesene bana sevgili; gece vardiyasından yorgun dönen yıldızların kirpiklerinde dinlendiği o Meleksi yüreğini kim kıskanmaz ki sevgili Biliyorum bir yağmur sonrası üzerine gökkuşağını giyinip kurak toprağıma süzüleceksin Güneşi gözlerine serip soğuk gölgelerime düşeceksin Lakin gelmesen de korkmuyorum artık Neden diye sorma sevgili Ben sen olmuşken; kendimi yüreğinden hayata ödül diye bırakılan bir nefes bilmişken korkmuyorum gidişini yüreğime söylemelerinden sevgili Korkmuyorum yokluğundan Bir yudum sevginle yaşıyorken dudaklarının şefkatine sığınmış bir izmarit olmuşken korkmuyorum gelmeleri ertelemelerinden sevgili " Sendeki " beni " öldürebilirsin lakin bendeki " seni " asla ! " |
08-26-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler .."Seni Seviyorum" Kac kisinin dilinde dolaniyor bu iki kelime kiminin yüreginde sakladigi en büyük Sir kimininse en kolay söyledigi günlük yalanlardan biri Icinden söylemek veya yazmak kolay gelirde ya sevdigine söylemek? Bu kadar kolay midir birine Seni Seviyorum diyebilmek? Acaba Söyleyenler bu sade sözcügün ardinda barinan duygulari ve sorumlulugu üstlenebileceklerini düsünüyorlar mi hic "Seni Seviyorum" bir yemindir benim icin Sana hep sadik kalacagima her daim yaninda olacagima seni herseyin üzerinde tutacagima senin icin dünyayi bile karsima alabilecegime ömür boyu elini birakmayacagima sana sonsuz saygi duyacagima yollarimiz bir gün ayrilsa bile bunun sebebi asla sevgimin kücüklügü olmayacagina sevgimin azalmak yerine hergün dahada artacagina hicbir seyin senden degerli olmayacagina Sadece sevgilin degil dostun canyoldasin sirdasin olacagima Seni her halinle sevecegime Her gece yatarken sana dua edip sabahlari sen oldugun icin sükrederek uyanacagima yüzündeki tek tebessüme sebeb olmak icin herseyi yapacagima hicbirsey ve hickimse icin ihmal etmeyecegime Bu yeminlerin zoraki ve gerektigi icin degil öyle hissettigin icin islenmesidir icine Ve sen bunlari asla dile getirmesende karsindakinin bunlari bilmesi ve ayni seyi hissetmesidir sevmek Tüm dünyaya karsi onu ne kadar sevdigini haykirmak isterken suskun kalsan bile senin bir bakisindan bu anlami cikarabilendir seni seven Her daim "Seni Seviyorum" demek gerekmez sevdigin sevildigini anlamasi icin Ve bu sözcügü söylediginde arkasinda durabilme insan basitlestirilmemeli kirletilmemeli Hayatina giren herkese söyleyip bu iki sözcügün büyüsünü bozmamali Gercekten sevmeden söylenmemeli "Ya tam açacaksın yüreğini ya hiç yeltenmeyeceksin Grisi yoktur aşkın ya siyahı ya beyazı seçeceksin" Seni Seviyorum Ömürlük Sevdam |
08-26-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..• ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• нєя güηüм ѕєηιη ѕєѕιηℓє ∂σğυуσяѕєηιηℓє ѕüяüуσя gє¢єм ιѕє ѕєηιηℓє ѕση вυℓυуσя • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• kilometrelerce uzakta olsan bile вυℓυşмα güηüηü özℓємℓє вєкℓємєк нσşυмα gι∂ιуσя вυ мєѕαƒєℓєяє яαgмєη уαşαηмαмışı уαşαтαвιℓιуσяѕυη ∂υуgυℓαяıм∂α ναя σℓαвιℓιуσяѕυη • ••ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєѕιηℓє ∂üηуαмα gιяιуσѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• уαηıм∂α σℓмαѕαη вιℓє уüяєğιηιη вєηιмℓє σℓ∂υğυηυ вιℓιуσяѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• уüяєğιмιη тαм σятαѕıη∂α ναяσℓαвιℓιуσяѕυη вєηι нαуαℓℓєяє göтüяєвιℓιуσя υмυтℓαяıмı gєℓє¢єğιмι ∂üşüη∂üяєвιℓιуσяѕυη şιιя уαz∂ıяıρşαякıℓαя∂α нιѕѕєттιяєвιℓιуσяѕυη кєη∂ιηι • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ιкιмιzє ∂αιя вιя уαşαмı ∂üşüη∂üяєвιℓιуσяѕυη мυтℓυℓυğυηαşкıη ναяℓığıηα ιηαη∂ıяαвιℓιуσяѕυη єηgєℓℓєяιη αşıℓα¢αğıηı мü¢α∂єℓєηιη нıяѕıηı вιяℓιктєℓιğιη тєк уüяєк σℓмαηıη νє güνєηιη αşαмαуα¢αğıηıη σℓмα∂ığıηı göѕтєяιуσяѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєη нαуαтıмα ναzgєçιℓмєz вιя αηℓαм кαтıуσяѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєη вєηιмℓє вєη∂є уαşıуσя вєη ѕєηιηℓє ѕєη∂є ναяσℓυуσяυм • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєηѕιz ηєƒєѕ αℓαмıуσяυм уσкℓυgυη ¢єнєηηємιη öвüя α∂ı∂ıя ηє zαмαηı ∂υя∂υяα вιℓιуσяυмηє∂є ѕєη∂єηναzgєєвιℓιуσяυм • Seni Sen Olduğun Için Seviyorum ~ • |
08-26-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Gece oldugunda seni aydinlatan hilal oldum Uykuya daldiginda rüyanda gördügün hayal oldum Sana yakin olayim diye damarlarinda dolasan kan oldum; bir hâl oldum sana kavusayim diye hamal oldum seni tasiyayim diye ve saçlarina dokunayim diye tenini oksayan rüzgar oldum Lâl oldum Mum gibi eriyip aktiginda seni saran alev oldum Kisin soguk ayazlarinda seni koruyan duvar oldum Yazin sicak günlerinde hastalanmayasin diye gölgen olan bulut oldum Hayat oldum yasayasin diye nefes oldum soluklanasin diye ve beni unutmayasin diye benligine kazinan isim oldum Lâl oldum Gök yüzüne bakip bir dilek tuttugunda kayan yildiz oldum Siginacak gölge aradiginda iri cüsseli bir mese oldum Susuzlugunu gideresin diye sokak basinda çesme oldum Soru oldum cevabini arayasin diye tasa oldum düsünesin diye ve hislerini yazasin diye kalem oldum kagit oldum Lâl oldum Hüzünlenip agladiginda akan gözyasin oldum Gülümsediginde etrafinda uçusan pervane oldum Mest olasin diye kulaklarinda yankilanan nagme oldum Kitap oldum okuyasin diye çiçek oldum koklayasin diye ve sevdigimi söylemeden bilesin diye agzi kilitli lâl oldum |
08-26-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Bugün oldugu gibi yarin da yarindan sonra da Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin degismeyecegine Seni bir ömür sevecegime Kelebeklerin renklerinin insani büyülemesi gibi yarinimda da hep sevginle yasayacagima Her bakisinda okudugun o gözleri her zaman yanimda görecegime en yakin dostun en yakin sirdasin en yakin arkadasin olacagima SıKıNTıNıN SıKıNTıM; üzüntün üzüntüm olacagina Her kizgin anini cicege dönüstürecegime Her üzgün aninda tebessümün geri gelmesi icin elimden geleni yapacagima Asla ve asla soguktan ve yanlizliktan üsümeyecegime Yaninda olmadigim ve varligima ihtiyacin oldugu her anda bir rüzgar olup seni saracagima Gözümün gözüne degdigi her an; sana yeniden asik olup seni bir cicege dönüstürecegime Yasam boyu her sabah sana asik olarak uyanacagima Sen uyurken sana bakip Sen ve Ben icin dualar edecegime Seni asla üzmeyecegime Seni kizdirirsam bunu bilmeden yaptigimdan hemen özür dileyecegime Beni tanidigin gün benden gördügün neyse ömrünce beni ayni sekilde görecegine Sevgimin asla degismeyecegine Sevgimin asla azalmayacagina Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarina seni tasiyacagima Senin herseyin önünde oldugun gerceginin asla degismeyecegine Seni asla ihmal etmeyecegime Senin sadece 14 Subat`ta degil 365 tane Sevgililer Günü`nde 365 tane ismin olacagina Sana yalan söylemeyecegime Baskalarinin yanindayken seni asla unutmayacagima Elini usul usul korka korka tuttugum o ilk gündeki ayni heyecani hep yasayacagima Bir ömür senin elini birakmayacagima Bir ömür Can`im olarak kalacagina Tüm balonlari senin icin gökyüzüne salacagima Tüm ciceklerde seni görecegime Okyanuslarda seni dalga yapacagima Yildizlara kement atacagima Gökkusagina salincak kurup 7 renge senin rengini karistiracagima Her satirda seni yazacagima Seni cizecegime ve sana seslenecegime Hic bir seyin hicbirzaman senin önüne gecemeyecegine Her günün bir öncekinden daha güzel olacagina Her anin unutulmazlik zincirine bir yenisini ekleyecegine Bir ömür boyu senin caninaskinsevgilin ve herseyin olarakolarakkalmak icin elimden gelen herseyi yapacagima Sana her zaman A$kim diyecegime Seni sonzukluk kadar cok sevecegime Sen ""SEN"" oldugun icin seni sevecegime Seni ""Bir ömürden de öte"" sevecegime Yemin Ederim |
08-26-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim'den Dökülenler ..Neden bu kadar çok sevdirdin kendini yar ? NedenGittin ama hala içimde kanıyor adın Unuttun ama hala içimde kırılıyor hatıraların Neden bu kadar çok sevdirdin kendini ? Adımı dudaklarına almazken niye ben hala senin adınla başlıyorum sensiz sabahlara ? Niye ? Sen sevgimi pişmanlıklar tek tek yakarken ben niye hala gülüşlerini katıyorum puslu yarınlarıma ? Niye? Senle başlayıp benle biten cümleler kur bana… Hiç gelmeyeceksin biliyorumSen olmayacaksın ama güneş hep sensiz inecek perdelerime Baharlar gelecek avuçlarıma Ama hep sen bende kanayan yara olacaksın Senden sonra hiç kimseyi sevmeyeceğim Hep senin gülüşünü anımsayacağım Hep senin sözleriniSana ait bir şeyler arayacağım…Ama hep vazgeçeceğim Seni hatırlatan kelimeler arayacağım satırlarında Hiçbir kadını sevmeyeceğim…Çünkü her kadın da seni arayacağımİşte bu yüzden seni sensiz yaşatacağım…Sana söz sevgili seni sensiz büyüteceğim sisi eksik olmayan sabahlarda Gittiğin günden beri gözümden tek bir gözyaşı akmadı…Kirpiklerimden akan sadece yüreğimdi Sensiz biten her gece yüreğimden bir parça koparıp kapına bıraktımBağırdım sensiz gecelere Seni bu kadar çok sevdiği için küfürler savurdum kendime Yerden yere vurdum kalbimi Kör bıçaklar biledim yüreğimin senle başlayan kelimelerinde Susmayı denedim bir de unutmayıAma hiçbir zaman ibi “ seni sevmiyorum “ diyemedimÇünkü ben seni unutmak için sevmedim ki… Biliyorum gelmeyeceksin Hayat boyu sensizlik duracak aramızda Ellerimiz hep ayrı dağlara uzanacak sırtlarımız hep ayrı duvarlara yaslanacak Ve biliyorum bu satırları okurken “ ben sana hiçbir zaman ait olmayacağım “ cümlelerini haykıracak yüreğinBiliyorum sevdigim her kadın biraz sana benzeyecek Gözlerinin içine baktığımda “ senin gözlerinin “ olmadığını görünce ölmeyeceğimi sanıyorsun…Offf lanet olsun ki senden bir daha yok ki Hiçbir zaman senin gözlerinde izleyemeyeceğim hayatı Hiçbir sabah senin sesinle uyanmayacağım Hiçbir zaman omuzlarına başımı yaslayıp şiirler okuyamayacağım sana …Kıyılarıma hep sensizlik vuracak… Bak yoksun yine Yüreğim kanıyor yüreğim ! Seni çok sevdim sadece Ama bilmedin Ama yüreğimde sana akan çığlıklarımı hiç silmedin… Ama sana ağlayan kelimelerimi hiç görmedin… Kırık testilerden boşalan hayatın ayak uçlarında Hep seni bekleyeceğim Gelmediğin her gün bir çentik atacağım Yüreğimin dilsiz duvarlarına… Belki de bir gün Yokluğun omuzlarıma ağır gelir de Taşıyamazsam seni Ölümün soğuk namlusunu dayarım Sensizliğin şakağına Kimbilir… Keşke “ sensiz hayat” ; Seni sevmek kadar güzel olsaydı; İşte o zaman sensiz hayatı delice sevebilirdim Keşke; ölüm Seni unutmak kadar zor olmasaydı Gittiğin gün tek kurşunla ölümü dudaklarından öpebilirdim… Ama ne sensiz yaşanılan hayatın adı var Ne sensiz ölümün tadı Ve dudaklarımda sona bırakılmış Tek bir cümle var… “ Sen benim koynumda can verecek hasretim Sen benim sonu ölüm ile bitecek müebbettimsin…” |
|