Adını Yazdım... |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adını Yazdım...Adını Yazdım adını yazdım yasarken adını yazdım gozlerımde adını yazdım duygularımda adını yazdım yanlızlıgımda adını yazdım sen gıderken adını yazdım suskun zamanlarımda adını yazdım yok oldugum anılarda adını yazdım bılmeyen degerını adını yazdım soyledıklerım yanımda kaldıgı adını yazdım yoksun die adını yazdım bombos oldugum ıcın adını yazdım bılerek uzdugum ıcın adını yazdım kelımeler yetmez die adını yazdım belkı gorursun die adını yazdım su an belkı gelırsın die adını yazdım belkı bir hıcran yarası Olursun adını yazdım sozlerıme sozler eklersin adını yazdım zaman senı benden aldı die adını yazdım senı gonlume kazıdım adını yazdım zamanımı sana harcadım die adını yazdım sayfalar yetmeyecek die adını yazdım bir kac dakıke senı gorebılmek ıcın adını yazdım satırlarda duygularımda kalemımde adını yazdım bu son durak sende sonra olmayacak adını yazdım en hatıra zamanımda adını yazdım sımdı sen yoksun die adını yazdım zamanı sana hedıye ettım ıcın adını yazdım bugun sensızlık gibi adını yazdım bugun ozlemsızLık adını yazdım bugun hic olmadıgı gibi adını yazdım satırlarım yetmedıgı ıcın adını yazdım artık burda kalmadın ıcın Senden sonra yalan olan senden sonra kacak kalan senden sonra bana benı anlatan senden sonra gozlerımde yasayan senden sonra benı bırakıp senden sonra yalan olan askı senden sonra burda bende olan senden sonra nedensız sekılde senden sonra nedenı bana satan senden sonra nedenlı sekılde senden sonra nedenı bana dert eden senden sonra gozlerımde yasa yan senden sonra artık bakmayan senden sonra sonu olmayan senden sonra umdugunu bulamayan senden sonra gozlerıne bakamayan senden sonra yanlızlıgını anlatan senden sonra bu sehırde elveda senden sonra sı yalan Kaldı bakamadım kahve gozlerıne O kendıne bılıyor Yine sen geldın aklıma yine sen geldin gozlerıme yine sen geldin umutlarıma yine sen geldin son baharımda yine sen geldin ozlemımde yine sen geldin bakıslarımda yine sen geldin son saniyede yine sen geldin hatıralaımda yine sen geldin bır gun dusunurum yine sen geldin bir gun severim yine sen geldin bir an olsun die yine sen geldin bir an severim yine sen geldin bir an olsun yine sen geldin bir damla gozyası yine sen geldin bir bakısınla yine sen geldin ıkı kelıme yine sen geldin ıkı sevda yine sen geldin ıkı yakamda yine sen geldin ıkı sozunde yine sen geldin ıkı ezberınde yine senı dusunuyorum yıne senı yasıyorum bu bos sayfalarda |
|