![]() |
Kafdağı&Quot;Ndan Düşen Sır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafdağı&Quot;Ndan Düşen Sırbir masal Kafdağı kızı ![]() Ruhumu okşayan mübarek sızı ![]() Gamzesinde mahzun gönlüm asılı ![]() Aşk tüter serapa nazı niyazı ![]() Bir gün menekşedir bir gün erguvan ![]() İçimde kabaran sevdadan zaman ![]() Can evine düşsem özünde yansam ![]() Kor bakışlarıyla ateşten bir an ![]() Bir nehir ruhumda tersine akan ![]() Ne bulduysa bende köpürüp yıkan ![]() Bir çığ olup her dem üstüme çöken ![]() Aşk yeleli ışık kanatsız uçan ![]() Bir yürür ardınca yüreğim yürür ![]() Gittiği yollarda gönlümü sürür ![]() Ben deyim goncadır siz deyin güldür ![]() Olmadı gönlüme bir anlık sürur ![]() İçim dışım ona dair efsane ![]() O inci tanesi odur bir tane ![]() Tavsife tasvire sığmaz gülüşü ![]() Onsuz bu şehir boş hane virane ![]() Hiç biter sanmayın ona dair düş ![]() Sevda sarayında anlık bir çöküş ![]() Bırakıp gitse de veda etmeden ![]() Dudağında ismi yakan bir öpüş ![]() Vedaında bile efsunu başka ![]() Odur iklimimde tek layık aşka ![]() Birazcık sevseydi ah beni keşke! Bilmez mi kırık kalp götürmez şaka ![]() Kafdağı masalı kirpikleri ok ![]() Ondan yana bana sabır mihnet çok ![]() Hem elif hem ebru aşkta dolunay ![]() Gönlüme saplanan altından üç ok Kafdağı kızıdır benim masalım ![]() Aşk adına değişmeyen misalim ![]() Ahularla özdeş sülünlere eş ![]() Aşk bağında odur güle emsalim |
![]() |
![]() |
|