Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seninle, sevmeyi, yürekten, öğrendim

Seninle Yürekten Sevmeyi Öğrendim Ben..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seninle Yürekten Sevmeyi Öğrendim Ben..

Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine

Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda

Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine

Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda

Sen ve ben İki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı İmkansızlığın içinde, yokluğun acı nefesinde " aşkı " soluyan iki yürek

Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma

Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben

Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum

Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman

Olsun ben yine de seni çok seviyorum Bırak bu dünya bize hasret borcu olsunKavuşmasın sırtlarımız birbirlerine

Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza Sevgi bu değil mi ? Yokluğunda bile sevmeyi bilmek

Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi

Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten?Buralara yağmur yüklü bulutlar konuk olduğunda seni daha bir arıyorum yağmurun her damlasında

Çünkü;saçlarımı ıslatan bir yağmur damlası kadar berrak olduğunu biliyorum bu sevginin

Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda Çünkü içtiğim sensin gibi geliyor,çünkü senin su kadar temiz bir insan olduğunu biliyorum

Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasındaSanki seni içiyorum kana kana

Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum

Oysa ellerini hiç tutmadım ki !

Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesiBaktığım her noktada gözlerinin derinliğindeki umudu seviyorum

Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben

Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda

Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben

Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğun u hissedilebiliyormuş sevdiğininBen seninle öğrendim bitanesi bunu

Seninle yürekten sevmeyi öğrendim ben

Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma

Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben

Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum

Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman

Olsun ben yine de seni çok seviyorum Bırak bu dünya bize hasret borcu olsunKavuşmasın sırtlarımız birbirlerine

Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza Sevgi bu değil mi ? Yokluğunda bile sevmeyi bilmek

Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi

Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten?Buralara yağmur yüklü bulutlar konuk olduğunda seni daha bir arıyorum yağmurun her damlasında

Çünkü;saçlarımı ıslatan bir yağmur damlası kadar berrak olduğunu biliyorum bu sevginin

Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda Çünkü içtiğim sensin gibi geliyor,çünkü senin su kadar temiz bir insan olduğunu biliyorum

Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasındaSanki seni içiyorum kana kana

Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum

Oysa ellerini hiç tutmadım ki !

Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesiBaktığım her noktada gözlerinin derinliğindeki umudu seviyorum

Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben

Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda

Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben

Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğun u hissedilebiliyormuş sevdiğininBen seninle öğrendim bitanesi bunu

Seninle yürekten sevmeyi öğrendim ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com