Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlayacağım, boğazımda, dokunsalar, düğümlenen, hıçkırıklar

Boğazımda Düğümlenen Hıçkırıklar Dokunsalar Ağlayacağım

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boğazımda Düğümlenen Hıçkırıklar Dokunsalar Ağlayacağım

Dokunsalar ağlayacağım

İyi demek adettendir ya iyiyim dedim değilim

Gidiyormusun diye sorma banaGönderen sen sensinne terk etmeyi istedim seni nede daha yaşamadığımız mutluluğu toprağa gömmeyi istedimSenin kadar öfkeliyim bende senin kadar endişeli bir sözünle bin kenti yakacak kadar güç verirdin banaAma inandıramadım seni sen sorgularken beni kafandaBen senin gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla bir tek sözün bağlardı beni sana oysa sen hep susmakla yetindinSevginin içine bir kez girdimi kuşku teslim alır bedenleriSütten çıkmış ak kaşık değilim ama yalanı sokmadım ikimizin dünyasına

O dünyaki sevgi ve mutluluk üzerine kurulmuştu nasılda güzeldi ama bunu sen yıkan kişi oldun nasıl ikna edebilirim seniBen sevgi dedim sen hayır dedin zaten az konuşan sen olumsuz ne kadar sözcuk varsa bulup çıkardın ortaya ben bir şey diyemedimNe kadar zarar vermişim sana meğer

Nasıl değiştirmişim seni oysa hiç böyle düşünmemiştim kimseye zarar vermek istemem ben kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem

Demekki gitmemin zamanı geldi işte gidişim yürekten değil zorunluluktan sanma bu sevgiyi başka kimliklere taşırım sanmaki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım

Senide götürürüm yüreğimde yokluğunu taşırım

Bulup bulup kaybettim seniN e yazıkki toz duman edemedim kuşkularını Ne yazıkki bedenimin kokusu kalacak kokladıkca beni bir yanlışa kurban ettiğini anlayacaksın

Şimdi iyi olan ne varsa üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört bir yanımı ve ben iyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum

Ben kendimi görmüyorum duymuyorum ve bilmiyorum

Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu ve değseler hüznüme döküleceğim parça parçaGözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım ya seni kazanacaktım yada kendimden vazgeçecektim hem seni kaybettim hemde kendimden vazgeçtim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com