~ Susuyorum (Eniax) |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
~ Susuyorum (Eniax)Son çığlık Sabahın ezanlarına karışan Martının keder akslı zılgıtları Şehrin tepelerinde, uykudan mahmur yıldızları ürkütüyor Böylesine kalabalık salma üzerime imansız küfürlerini, Dilin barut kokuyor Yüreğim yaralanıyor Tutunmak yeniden hayata Sonrasında zul Yapma Sürme beni yeniden o zindanlara, korkuyorum Korkuyorum düne koşmaktan Günü sana terk edip, Yeniden esaretin kirli yorganlarında Uyku kundaklamaktan korkuyorum O uykular haram Gözleri kör ediyor Gözlerimi çalıyorsun El yordamı şafak bulunmuyor sevgili Sus, Ne olur? Salma imansız küfürlerini bu kadar kalabalık Kurşunluyorsun dilinle peş peşe, düşüyorum Avuçlarım forsadan beter yorgun Yakalamak istiyorum zamanı, kayıyor acısından Tutunamıyorum Tutamıyorum beni Karanlığın içinde, Ruhumda zaptı zor feveran Çığlıklarım birikiyor Sabahın ezanına saklı Haykırmak istiyorum ciğerlerim yırtılırcasına Uyku mahmuru yıldızlar ürküyor? Susuyorum Sen; MutLu Ol Diye Ben Kendim'den VazGeCiyoRum SusuyoRum Bi ÖmüR HoSCakaL Ben öLüyoRum |
|