![]() |
Sen Ve Ben , Biz Olamamıştık Bir Türlü Gerçekten. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Ve Ben , Biz Olamamıştık Bir Türlü Gerçekten.Sessiz bir geceydi … Hayır, anlatamadım ![]() İnanmadın ![]() Tuttum gözyaşlarımı yanında hep ![]() Utandım ![]() Hep güçlü bil istedim beni ![]() Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa , beni sevmek mi zor ? Gittin … Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni … Hep susmak oldu en iyi yaptığım ![]() Yine susuyorum ![]() Bu defa, benim söylediklerime ağlıyorum ![]() Belki hak etmediklerine … Belki ![]() ![]() Hep ![]() ![]() Hem içimde hem bana en uzak olmak zorunda mısın ? Her defasında bırakmak zorundamısın ısıttığın ellerimi ? Her ayrılıkta ![]() ![]() Oysa ben … hep içimde sakladım senii !!! Görüyormusun ? Yine düşlüyorum, yine geri dönmeni umud ediyorum ![]() Hep bekliyorum, hep geliyorsunn … Sonra hayatımı alt üst edip çekip gidiyorsun … Sen , Yine Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın benii … Her defasında doyamadım sana … Bakamadım dilediğimce … Şöyle içimdenn sımsıkıı sarılamadımm … Koklayamadımm , kokunu alamadım yanıma … Mesafeler değildi seni ve beni engelleyen ![]() Sen ve ben , biz olamamıştık bir türlü gerçekten ![]() Anlatamamıştık bizi Yine döneceksin, biliyorum ![]() Hissedebiliyorum ![]() Son hoşçakalın diğerine çok benziyordu sevdiğim adam ![]() Beni seviyorsun … Seni seviyorum … Ne olur , Beni, Yarım bırakma Yarsız bırakma Issız bırakma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Ve Ben , Biz Olamamıştık Bir Türlü Gerçekten.Gel desem sana… hiç birsey sorma hiç birsey konuşma sadece gel gelirmisin ? Hadi desem yada , hiç bir sey sormadan yine benimle yürürmüsün sonu belirsiz ![]() ![]() Bakmasan,görmesen, duymasan beni günlerce ![]() ![]() Yine beni severmisin ? Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş derlerya Yanımda olup uzak olanlardansa,uzakta olup içimde olmayı becerebilirmisin ? Aylar sonra Belki Yıllar Seni sevdim senden gelen iyi kötü herşeyi sevdim ![]() diyebilirmisin ? Yanında Otururken Bile zaman zaman beni deli gibi özleyebilir misin ? Her ayrılısımızda sabah,bir daha görememek Korkusuyla delirir misin ? Her gelen telefonda ‘ben’ diye irkile bilirmisin sebepsiz ? Beni Her dakikana tasıyıp yasamayı Becerebilir misin ? Beni , ben gibi sevebilir misin ? Delirsem Bir Gün… “Aşşkımmm” diye yine sarılabilir misin ? Kapris yapmak istesem…Yapsam hatta sımarıp kalabalıklardan elimi Tunabilir misin ? Hayat bir gün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimden,çook çirkin olsam yine beni görebilir misin ? Ne sart ne konum olursa olsun, göz bebeklerimi hep aynı bakacagını bilebilir misin ? Ölsem bir gün , yasadıgın her gün için benimle, ‘bir saniye için bile pişman değilim’ diyebilir misin? Acı çekmek senin hiç hosuna gittimi ??? ben acı cekmek hosuma gidermiscesine açardım sarkımızı dinlerdimm Seni görmedigim her güne,her saate her dk lanet ediyorum ve en önemlisi seni gercekten çooook Seviyorum Boynumun büküklügü sensiz gecirdigim her an icindir… Gözlerimin altındaki morluklar ise; uykusuz gecelerin marifetidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Ve Ben , Biz Olamamıştık Bir Türlü Gerçekten.Hayata Bir kez daha Karşı koyuyorum ![]() ![]() ![]() Sana Bir kez daha aldırmıyorum ![]() ![]() Yüreğime batan Hayal kırıklıklarım ![]() ![]() Canımıda acıtmıyor artık ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim ne derse desin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölen sadece Kazanmaya çalıştığın düşlerindir !!!! Ben Nasıl mıyım?? Yüreğini bir mechule kaptırmış çaresiz biri ![]() ![]() ![]() Bıçağın iki yüzü kadar keskin , gözlerimin ufkunda kızıl biri ![]() ![]() Yüreğinde çaresiz , ışıksız , sabahsız , SENSİZ biri ![]() ![]() BEN'i arıyorum ![]() ![]() Sokaklar boş ![]() ![]() ![]() ![]() Yağan yağmur mu yoksa Yıllar mı anlam veremiyorum ![]() ![]() Vazgeçtim sevmelerden ![]() ![]() ![]() ![]() An-la-ta-mı-yo-rum An-la-ta-mı-yo-rum An-la-ta-mı-yo-rum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Ve Ben , Biz Olamamıştık Bir Türlü Gerçekten.Uğruna ölümü bile göze aldım, vazgeçtim bedenımden sattım ruhumu aşk denen ilete ![]() ![]() kaderim sendin küçüğüm neden bırakıp gıttın kı benı?? Yalan mı yoksa heves mı geldı sana bu buyuk sevdam anlamadım kı ![]() ![]() hayatımda ilk defa bırını bu kadar gercekçi ve ölümüne sevdim ![]() ![]() Biliyorum sen hiç anlamadın benı!! ve sevmedin bu senın için atan yuregı ![]() ![]() unutmaz senı ![]() ki ![]() ![]() halende vaz geçmeyecek sen sadece benımsın(KÜÇÜĞÜM) |
![]() |
![]() |
|