'' Seni Seviyorum '' Ağır Cümledir |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'' Seni Seviyorum '' Ağır Cümledir"Seni seviyorum" agir cumledir Herkese soylenmez Bazen yillarca aranir, bazen yillarca beklenir o bir cift soz icin Herkes soyleyemez Dili yakar, dudagi yakar, bedeni kavurur, lime lime eder Velhasil yurekli isidir Bir omur pahasina bir defa soylenir Keske keske gunde bin defa soylemeseydin ve sonra her bedene uygun bir hirka gibi onune gelene giydirmeseydin Simdiki asklar ucuz, simdiki asklar isporta be gulum Ustelik emeksiz, zahmetsiz Tasimak istedigin kadar tasiyorsun Sonra birakiyorsun orta yerde pervasiz Tipki tipki yoruldugunda birakip, arkana bakmadan gittigin gibi, acisiz En yurekli itiraf insanin kendine olanidir Sen bir defa sevdin, unutma Bir daha olmayacak Bir daha hicbir el yuregini tutup sikamayacak Bir daha hicbir bakis icini isitamayacak Bir daha hic kimse sana o gibi kokmayacak Degmez miydi diyorsun? Yazik, sevda seni terketmis Sen bir defa sevdin, unutma Bir daha olmayacak Insan bir sey kazanirken, bir seyleri kaybedermis Bitmez denen asklar bile gunun birinde bitermis Sen de vefasiz ciktiysan, ask yalan sevda yalan |
|