Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünmeyeceğim, gece

Bu Gece Seni Düşünmeyeceğim.

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Gece Seni Düşünmeyeceğim.

Bu gece SENİ düşünmeyeceğim

Rüyalarıma SENİ sokmayacağım

Yıldızlara bakıp SENİN güzelliğini ve SENİ ne kadar özlediğimi anlatmayacağım sayıklamayacağım

Uzanıp yatağıma saatlerce SENİ SENİN sevdiğin şarkıları bu gece dinlemeyeceğim

SEN olmayacaksın karanlık odamda SENİN hatıralarını görmeyeceğim bir yere kaldıracağım resimlerini saklayacağım Başucumdan kaldıracağım SENİN atkını Bu gece SENLİ hiçbir şey olmayacak yakınımda Yazılarımda SEN olmayacaksın bu gece SENİ anlatmayacağım satır aralarında

SENİ yazmayacağım aşk kelimesinin yerine

SEN olmayacaksın uykumu kaçıran

Olmayacaksın diyorum da yine SENİ yazıyorum yine SEN le başlayıp SEN ile bitiyor her cümle Yine SENİN sevdiğin müzik çalıyor fonda Yine SEN kaçırıyorsun uykumu

Yine yıldızlara bakıp SENİN gözlerini düşünüyorum SENİ atamıyorum yine içimden

Ne yapsam da kurtulsam ki SENDEN

Yok yok ben bir şey yazmayım en iyisi ne zaman kalemi alsam elime SENİ yazıyorum çünkü

Ben en iyisi soğuk yatağıma döneyim zaten sabah olmak üzere Teslim edeyim yorgun gözlerimi uykuya SENi düşünmemeye çalışayım

Ne kadar uğraşsamda biliyorum yine SENLİ rüyalarla uyuyup yine sabah

SENSİZLİKLE uyanacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com