|
|
Konu Araçları |
denilen, kuruşa, masallar, olmus, pazarlarda, satılır, sevda |
Sevda Denilen Masallar Da Üç Kuruşa Satılır Olmus Pazarlarda. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevda Denilen Masallar Da Üç Kuruşa Satılır Olmus Pazarlarda.sewgilere inanmazdım bençıktı karşıma inandım (nasıl olduğunu bile anlamadan) aşklara hiç inanmazdımöyle bir girdiki hayatıma soluğum kesilircesine sewmiştik sonra aşık olmuştuk derken o bir gün beni aşkın sonsuzluğuna inandırmışta ben o'nlu rüyalardaymışımda farkedememişim bile ne kadar uçtuğumun BELLİ BİR ZAMAN SONRA ; sanki her inandırdığı sevgi dağarcığıma kattığı her cümleyi benden geri almak ister gibi bakmaya başladı gözleri sonra insalanların hayatlarında bazen değişikliğe ihtiyaç duydukları gibi şeyler zırwalamaya başladı bide bakmışsın ki belli bir zman sonra kaçıp gitmiş SENİ NE HALDE BIRAKTIĞINI TAKMADAN BURAYA KADARMIŞ BİLE DEMEDEN KAÇIP GİTMİŞ şimdi ; HER AN HER DAKİKA HER SANİYE HER HÜCREMLE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BENİM Kİ AŞKTI KENDİNİ ADAMAKTI DESEM NE FAYDA (!) BÜTÜN YAŞANMIŞLIĞA WE KALANIN YİTİKLİĞİNEBİTİKLİĞİNEÇÖKÜŞÜNE İNAT HİÇ BENİM BİRBİRİMİZİN UZAĞINDAN YAKININDAN GEÇMEMİŞİZ GİBİ DAWRANARAK BAŞKA BEDENLERDE BAŞKA HAYATLAR MAHWEDEREK ŞUURSUZCA ÇEKİP GİTTİN YA İŞTE 'O' AN YENİDEN EN BAŞTAKİ DÜŞÜNCELERİME BİLE DÖNMEK İMKANSIZDI ARTIK ! ŞİMDİ TEK İSTEĞİM WAR RABBİM'DEN ETTİĞİNİ BULMADAN ÖLME ÇEKTİKLERİMİ SENDE TAT Kİ YÜREĞİM BİRAZ OLSUN RAHATLASINYAŞATTIKLARINI YAŞA Kİ YALWARIŞLARINI DUYMAK ETTİĞİNİ BULMANIN ÖDÜLÜ OLSUN! |
|