Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıçak, deldi, geçti, hain, or kaç, yüreğimi or

/-Kaç Hain Bıçak Deldi Geçti Yüreğimi-/

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

/-Kaç Hain Bıçak Deldi Geçti Yüreğimi-/

Yokluğunu yaziyorum ey sevgili, satırlarıma sığmayan o lanet olasi yokluğunu!

Bir elimde tükenmek bitmeyen sigaram diğer elimde seni unutturur düsüncesiyle icerek daha cok hatırladığım içkim!

Neyleyim sensiz geceleri,sensiz uykuları,sensiz rüyalarımıSitem kalmadı dilimde,feryadım bütün Sehri boğdu,cı

lıklarımı duymayan kalmadı ama sen yoksun!

Bir şiir yazdım sevdamıza, her okudugumda bıcak saplanıyordu yüregimeYüregim sanki acıyı örtmüstü üzerine,öyle agırkı yükü gücüm yetmiyor kaldırmayaBana inat kalkmıyor yüregimden

Kader bana inat,bense kadere karşı koyuyordum ama yenilende,kaybedende sevdamız oluyordu herseferindeOlmuyor be mühür gözlüm sensiz beceremiyorum yaşamayı Acımasız kader yine susturuyordu tüm sesleri sanki dünyada yaşam durmus gibi yasaklanmıştı herşey yokluğunda!

Kaç hain bıçak deldi geçti yüregimi taşıyamıyorum artık,bedenim düştü düşecek,görmüyor gözlerim,kulaklarm işitmiyor hic bir sözü hicbirsey yetmiyecek ruhumu diriltmeye çünkü ben tükendim, çünkü ben bittimçünkü sen yoksunn!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com