Vedalar Soğuk Olur Sıkı Giyin.. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vedalar Soğuk Olur Sıkı Giyin..İncinecek hal kalmadı bende, sana sadece bir tavsiye; Vedalar soğuk olur, sıkı giyin! Üşüyorum duracağım burada gidişini seyredeceğim kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim kavgasız olacak, fırtınasız olacak saçma sapan olacak organlarım birbirine vuracak arkandan sessiz bakacağım ben yine salağı oynayacağım hayalleri taştan bir sevdaydı bizimkisi kırılmazdı yağmura kara dayanıklıydı çığ olup düşerdi de kendine zarar vermezdi kopmazdı gidişler dönüşlere gebeydi de, hep acıtırdı her el sallayış özlemler acıydı yürek dabırsızdı her dönüş, doğuştu aslında yeniden ölüp ölüp dirilmek gibi değil de, erince doğmaktı ama önce hayaller öldü! (cenaze meydanda kaldı, ulu orta) gönlüme bir kor düşer gitme öyle zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız acıyorum ya da acıyorlar elimde kalanları sayamıyorum nasıl sayabilirim ateş altında heryerim dokunulamıyorum, onarılamıyorum, dona kaldım yanarken sadece acıyorum, acınılıyorum demişler inanmış, ağlayışları geçer sanmıştım bir maddeyim bedenim var senden kalan benden gotürdüklerini isteyemiyorum sen giderken sen olsaydın, benden gitmezdin sen olmadın belki de hiç! bilmiyorum sensizliği baharlar hiç gelmez mevsim hep kış olur günlerime güneş doğmaz hislerim uyur takvimleri kopardım attım sen giderken saatleri kırdım zaman'dan söz edilmesini istemiyorum artık kış! soğuk işte herkese olduğu gibi derlerdi hep de inanmazdım, vedalar soğuk olur, sıkı giyin! ben bahardan kalmayım sana yangındım, ama sensiz üşüyorum ve uyuyorum hala! dilimden hiç düşmez adın hasret olur yüreğimde sızı dinmez gülmek güç olur acı işte hangi hecesinden tutarsan tut bu böyle ne sancım diner, ne ağrım sattım 3 kuruşa gülüşlerimi bak gamze gamze dolmuyor yüzüm bak acı! bak yaş! bak soğuk! bakma anlamayacak kadar uzağız artık haa soğuk demişlerdi zaten ama yapacak birşeyim yoktu sonunu bile bile lades dedim ben mahkumdu! ayrılıklar yara açar yara üstüne yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin :'( yüklemin öznesi mühim değil aslında gidildi onarılmaz yaralarımız var artık susuz tokluk arıyoruz belki de yazık oldu mu? bilmem olur mu? sadece üşüdüğümü hissediyorum vedalar soğuk olurmuş, "ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa" Kahraman Tazeoğlu |
|