Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Kuzu Buğulama TarifiSebzeli Kuzu Buğulama Tarifi Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi Resimli Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi Sebzeli Kuzu Buğulama Yapılışı Malzemeler 1 kase bezelye maydanoz/dereotu 125 g margarin 15 kg kuzu eti 1 soğan 3 havuç 3 kabak 2 domates 2 patates tuz Yapılışı Bir tencereye yağ koyulur ve içine soğanlar doğranarak kavrulur İçine etler de ilave edilerek çevrilir Etler biraz kavrulunca doğranmış havuçlar koyulur Sonra kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilir Biraz tuz serpilip karıştırılır ve üzerine çıkacak kadar ılık su koyulur Etler pişince diğer sebzeler de ilave edilir ve pişmeye bırakılır |
|