![]() |
Pardon! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pardon!Bir zamanlar uzaklarda bir ülkede çok yakışıklı bir prens yaşarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak prens daha küçükken ülkedeki kötü kalpli cadının lanetine uğramış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela prens 2 kelime söyleyeceği zaman bir yıl boyunca susuyor böylece ertesi yıl da 2 kelime söyleme hakkı oluyormuş ![]() ![]() ![]() Bir gün bu yakışıklı ama talihsiz prens dere kenarında otururken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prens bu güzelliği görünce aklı başından gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama 2 yılın dolduğu gün prensin içindeki bu ateş daha da büyümüş ve kıza ;size aşık oldum;demek için yanıp tutuşur olmuş ![]() ![]() ![]() Böylece ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM == toplam 5 kelimeyi söyleyebilmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve 5 yılın sonunda prens konuşmak için hazır olduğu sırada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM+BENİMLE+EVLE NİR MISINIZ toplam 7 kelime söyleyebilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve prens bu platonik duygularla 7 koskoca yılı tamamladığı gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız yine kulübenin bahçesinde oturuyormuş ve bir kitap okuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Prens elindeki bir tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve sormuş: - ÇOK GÜZELSİNİZ ![]() ![]() Kız başını kaldırıp prense bakmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - PARDON? ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|