Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktım

Ben Nereden Çıktım?

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Nereden Çıktım?

Belli bir yaştan sonra Afacan merağından sormaya başlamış:
- Anne ben nerden çıktım?

Anne bakmış olacak gibi değil duvarda ki soba deliğini gösterip işte ordan demiş Artık bizim afacan öğrendi ya eve her gelip gidene duvardaki soba deliğini gösterip ben ordan çıktım ben o deliktem çıktım demeye

Anne baba bakmış olacak gibi değil Şuna bir care bulalım çok ayıp oluyor elaleme demişler Baba:
- Merak etme hanım hafta sonu ben orasını alçı ile bir güzel kapatırım Böylece oğlanda unutur gider

Dedikleri gibi bunlar hafta sonu alçıyı hazırlayıp kolları sıvamışlar Kadın daha iriyarı olduğundan kocasını omuzlarına alıp işe koyulmuşlar Tam o esnada kapının zili çalmış Afacan koşup açmış kapıyı ve gelen misafirlere şöyle bir bakmış:

- Oğlum baban ve annen neredeler? diye sormuş misafir
- Amca demiş afacan Babam annemin üstüne çıkıp şu an benim çıktığım deliği kapatıyor

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com