Derin donrucudan çıkan milföy hamurlarını biraz yumuşaması için oda sıcaklığında bekletinFırını 200 dereceye ayarlayınBiraz yumuşamış olan milföy hamurlarını ikişerli olarak üst üste koyun ve yanlardan bastırark birbirlerine yapışmasını sağlayınMilföyleri fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıttığınız fırında üzerleri kızarana kadar pişirinPişen hamurları soğuması için bekleyin ve hamurların arasını bıçak yardımıyla kesin(Tam kesmeden kapak gibi yapın)
Karıştırma kabına labneyi ve pudra şekeri koyup mikserle iyice çırpınBu kremadan istediğiniz kadar ortası açılmış ola nmilföylerin arasına koyup üzerlerine küçük küçük doğranmış meyveleri yerleştirinHamurların üzerine pudra şekeri serpip servis edin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.