|
|
Konu Araçları |
armut, dondurmalı, tarifi, tatlısı, yapılışı |
Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi - Dondurmalı Armut Tatlısı Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi - Dondurmalı Armut Tatlısı YapılışıDondurmalı Armut Tatlısı Tarifi - Dondurmalı Armut Tatlısı Yapılışı - Dondurmalı Armut Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4adet olgun armut ½ kg kaymaklı dondurma 3kaşık şeker 3kaşık bal 50gr tereyağı 1kaşık zencefil Hazırlanışı: Armutların kabuklarını soyun boylamasına 2’ye bölün ve çekirdeklerini çıkarın Bunları fırın kabına dizin üzerlerine şeker ve zencefil serpin Tereyağından minik parçalar koyup balı paylaştırın 160derecede 15dk pişirin ve yanında dondurma ile bekletmeden servis edin |
|