![]() |
Seccadedeki Özgürlük |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seccadedeki Özgürlük![]() “Eklense de başıma dünyada kaç baş varsa ![]() Merhum Necip Fazıl ne güzel ifade etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Rüku da Rabbin karşısında bir eğilmedir, fakat secde bambaşkadır ![]() ![]() ![]() İnsanlar dünyada madden ve manen çeşitli şeyler karşısında eğilebiliyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim tüm inananlara hakkıyla Kendine secde etmeyi ve inanmayanlara da hakkıyla inanmalarını nasib etsin, secde kahramanlarının da sayısını attırsın inş ![]() ![]() alinti |
![]() |
![]() |
![]() |
Seccadedeki Özgürlük |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seccadedeki Özgürlük“Rabbim ben Senin kulunum, biliyorum Sen istersen her şey olur ve istemezsen de hiç bir şey olmaz ![]() ![]() Ben yanlız Sana secde ediyorum” der ve ’tan gayrı şeyler karşısında özgürlüğünü ilan etmiş olur ![]() Rabbim tüm inananlara hakkıyla Kendine secde etmeyi ve inanmayanlara da hakkıyla inanmalarını nasib etsin, secde kahramanlarının da sayısını attırsın inş ![]() ![]() Allah ve resulu razı olsun |
![]() |
![]() |
|