Orta Dunya |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orta Dunya-doktor bey o beni anlamıyo ama ben aragorna sevdalıyım onun o erkeksi bakısları beni cıldırtıyor -sacmalayın legolas bey ibneliğin lüzumu yok -sanki devamlı izlendiğimi hissediyorum paranoyak oldum -o yüzüğü ara sıra gevşetin frodo bey, nazgul dürtüyodur - üzerimde çok baskı var, herkes bana kral olacaksın diyor, oysa ben kaset çıkarmak istiyorum -iki kutu müsil yazdım -bana biraz çocukluğunuzdan bahsedin -oeeh be ne yaptın doktor senin dediğinin en az bi 500 yılı var o kadarını hatırlayamam - bisssssiii kandırdıııbisssssiii aldattııbissss ssssttiiceesssss onuu - xanax yazdım 2 kutu - tessssssekkurrr ederissss -ork dediler kız vermediler dohtur bey -güzellikle istediğinize emin misiniz? - gri gandalf mı? beyaz olan mı?hangisi daha çok istiyor ağlamayı - bilmioorummmeaaağğğbıktım artık!bu baston, bu saç sakal, leş gibi oldum yıllardırbıktım bu işlerdenbir tekneyle uzaklara gitmek istiyorum - anlıyorumkısmetse olucaktır oda - okuldayken boyum kısa diye benimle hep dalga geçerlerdi - bunun için üzüldüğünüze değmez, ayrıca bir hobbite göre selvi boylu sayılırsınız -halüsinasyon görmeye ne zaman başladınız? -ya ejderha diyorum, ork diyorum, anlamıyor musunuz? -dur prozaj yazayım sana ben - doktor bey kocamin kafasina kalkan carpti cengederken, kendini nazgul saniyo simdik - hamfendi sizde birakmayin bos bakin elalemin ucan kusuna binip geziyo sokaklarda - zaptedemiyorum ki doktor, orc kuvveti var beyimde - size sakinlestirici, kocasina akil fikir yaziyorum -ismimle herkes dalga geçiyor mahallede tsk oğlanı oldum doktor -adınız ne? -nazgül -puah ahahaha!!! |
|