![]() |
Yaşlı Kadınla Polis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Kadınla PolisAmerika'da 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş ![]() radarla incelemiş ve minimum 50 km ![]() tam 22 km ![]() ![]() ![]() durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş ![]() durdurmuş,birde ne görsün ![]() ![]() arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var ![]() Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum? Diye endişe ile sormuş ![]() Polis demiş ki; hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km ![]() ![]() Yaşlı teyze: Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hıza uymak istedim! Polis: Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası ![]() min ![]() ![]() ![]() Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ![]() sürücüye ![]() Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! Kadın şöyle cevap vermiş: valla bende anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler |
![]() |
![]() |
|