Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haber, kopartan, okur, sitelerindeki, yorumları

Haber Sitelerindeki Kopartan Okur Yorumları =)

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haber Sitelerindeki Kopartan Okur Yorumları =)

1-bill gates'in türkiye'ye gelip efes'te hacı olması, yemek yemesi vs üzerine yapılan bir yorum:

kim demiş türkiye'ye hep fakir turistler geliyor diye?

2-haber: bu bir ilk almanya'da ölü bir kedide ölümcül h5n1 virüsü çıktı

yorum:

az kuş yeseydi

ölü kuşları yediği için h5n1 virüsüne yakalanmıştıryetkililerin dikkat etmesi gerekirdi

3-haber: buda cocuk kayboldu

yorum: başımıza buda mı gelecekti

4-başlık: her şeyi hatırlayan kadın

yorum:

neyi unuttular ki?

kadınlar hiçbir şeyi unutmaz ki zaten!

5-haber: evrim teorisi moleküler düzeyde ispatlandı

yorum no:32

abd bilim adamlarına göre evrim

evrimavrimabrimabdimabdim abd

yorum no 29: ha hagercekden cok komikevrim teorisini gercek olmadigina dair milyonlarca ispat varken daha hala niye ugrasirlarki bu teori gercek diye

meali: geçen gün bağdat caddesi'nde beleşe dergi vermişlerdi de orada okumuştum, çürümüş evet ayrıca türkçe bilmiyorum

yorum: evrim teorisi her zaman bir hipotez olarak kalacaktır

meali: eğer bu teori ileride bir gün kanunlaşacak olursa, o zaman benim için henüz teori haline gelebilecek buralara gazete geç geliyor da, medeniyeti mecburi olarak geriden takip ediyorum

6-haber: işte amerikan güzeli (yeni seçilen amerikan güzellik kraliçesi ile ilgili fotoğraflı bir haber)

yorum: offff ben bunun görünce nasıl amerikan karşıtı olabilirim ki?

meali: siyasi görüşlerimi hatun karşılığında satarım

7-haber:

ünlülerin korku anları

bazı anlar vardır ki, ömür boyunca unutulmaz sanat dünyamızın ünlüleri için de bu gerçek değişmez işte, ünlülerimizin ölümle burun buruna geldiği ve hayat muhasebesi yaptığı unutulmaz hatıralar

renkli simaların kimi trafik kazasında, kimi uçakta ölümle buruna gelmişti işte ünlülerin ağzından ilginç hayatta kalma hikayeleri

banu alkan: dehşet dakikaları

bir dünya turuna çıkmıştık hong kong'tan havalandık 700 kişilik dev bir uçakla havai'ye gidiyoruz pasifik okyanusu'nun üzerinde fırtınaya yakalandı çakan şimşeklerin ışığı uçağın içini aydınlatıyordu koskoca uçak top gibi savrulmaya başladı artık herşey bitti diye düşünüyorduk ki o fırtınanın içinden sağ salim çıkkmayı başardık

yorum:

naci limasollu 30/06/2006 - 16:53

banu hanım dünyanın en büyük yolcu uçağı airbus a 380 ortalama 550 yolcu alıyor ve daha ticari seferlere başlamadı peki nasıl oluyor da siz 700 kişilik bir uçakta ölüm tehlikesi atlattınız ben anlamadım anlayan varsa da anlatsın

hat min 30/06/2006 - 18:23

kurban olduğum allah'ım ne güzel insanlar yaratmışsın sayın naci limansollu yazdığınıza hala gülüyorum ne teknik bir yaklaşım banu hanım bu yazıyı okusa büyük ihtimal intaaar eder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com