Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tatil, yaşanmıştır

Tatil %100 Yaşanmıştır

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tatil %100 Yaşanmıştır

bir gün annemle babam tatile gitmiştiben evde tektimbir akşam üç arkadaşım benim evde tek olduğumu biliyorlardırahat edecektik, ama biz birbirimize korkunç hikayeler anlatmayı çok seven dört arkadaştık o gece diğer gecelerden farklı bir gece olacağa benziyorduarkadaşlarım bi hikaye anlatıı ben bi hikaye anlattımen sonunda birbirimizi korkutma oyununa gelmiştiışıkları söndürdükve oyun başladıben evimizin en alt katında tam olarak on senedir kulanılmayan bir odaya saklandımperdeleri yırtık pırtık,ve camları kırılmış ve çatlamış bir odaydı burasıebe aramaya başladıherkesi buldu, ama benim böyle biyerde olacağım hiç akıllarına gelmemiştiama sadece ben öyle sanıyordum heralde arkadaşım odayı buldu, içeri tam girecekken ben onu gördüm ve odanın içinde ilerlemeye başladımbi kapı gördüm, ve hemen dalarak içeri girdimüstünde daktilo olan minik bir masa vardı, hemen onun altına girdimbi beş dakika boyunca beni aradı ve odayı bulduama birden onun üzerinde bi gariplik hissettim kapıyı kapattı ve artık yavaş yavaş hareket etmeye başlamıştıkorkuyordum nolduğunu merak ettim ve kafamı kaldırdığımda gördüğüm şeybu olayı yazarken bile tüylerim diken diken oluyorarkadaşım sandığım o şeyi gördüğümde dona kalmıştımo siiiimsiyah bir elbisesi olan siyah suratlı bir cisimdibana doğru bakıyorduo şey bir kız çocuğudubenden küçük olduğundan eminimbirden beni o masanın altından çıkardıBUNU NASIL YAPTIYSA beni karşı duvara çarptıbenim o anda YAPABİLDİĞİM TEk şey bağırmaktıavazım çıktığı kadar bağırdımdiğer arkadaşlarım beni duydu VE ODAYA GELDİLER ama bir türlü kapıyı açamadılar çok korkuyordum BANA PİS PİS GÜLÜP camdan çıktı ve gitti,

ertesi gün anladıkki o gece benim saklandığım odada aynı tarihte orda bi kız çocuğu ölmüşbu olay 1998 senesinde olmuştur

alıntıdır

lütfen bir teşkkrü çok görmeyin!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com