Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizemi, telefon

Telefon Gizemi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Telefon Gizemi

birgün telofonum başka gizemli bir müzikle çaldı şaşırdım ve açtım bana işin bitti deedi çığklık attım ama ne yarar ewde yalnızdımm ve kapı çaldı açtım önünde ölü bir ceset parça parçaydı kanlar fışkırıyordu bana sende yarın bunun gibi olucaksın dedi ben üst katta çıktığımda orada bir sihahlık wardı we kırmızırenge dönüştü her tarafı kan bastı hani eve su basar ya artık yapabilecek bi şey kalmadı tek şey ölümü beklemek oldu yattım ve ALLAH diyice herşey normale dönüştü!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com