Yuregım Senı Cok Sevdı! |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yuregım Senı Cok Sevdı!Anlamamak ya da anlaşılamamak Bir yazıyla başladı herşey bir söz alevlendirdi ortalığı Kavruldu beden yokluğunda düşlerim soldu rengim siyaha çaldı ve dilimde bir tek adın vardı Seni özledim mavinin en güzeli Şarkıda diyordu ya ; "bana kimse sen gibi sarılmadı" diye Kimse hiç kimse sen gibi sarılmadı Hiç kimseye seni seviyorum bu kadar çok yakışmadı Bir sürü cümle vardı söylenen ama bizim hiç bir cümleye ihtiyacımız yoktu ! Hiç bir kelime içimizdekileri açıklayamıyordu ! Gözlerimiz konuşuyordu dilimiz sessiz olsa da gözlerimiz anlatıyordu herşeyi ! Gözlerimin ışığı hiç bir zaman bu kadar çok aydınlatmadı çevreyi ve hiç bir zaman bu kadar mutlu olmadı ! Suskunluklar yüklendi bedenime insanlar bunu pes etmek sandı Oysa hep yokluğunda bile seni bekleyeceğim dedim kaç yaşına gelirsem geleyim kalbim her zaman sana ait olacak dedim Ben seni sevdim mavinin en güzeli Ben seni çok sevdim Bu nedenledir ki ; bi ömür yalnızlığı göze aldım ve adını dilimden biran olsun düşürmedim Herşeyin ilacı sevgiydi insan ancak sevgisiyle birşeyleri başarabilir ayağa kalkabilirdi Ayağa kalk mavinin en güzeli çünkü sana duyduğum sevgi daha keşfedilemedi ! Sevgide ; sevilen hiç üzülmesin isteniyor Güzel olan ne varsa ; hepsini sevilene yakıştırıyor Güzel sıfatı senle oluştu mavinin en güzeli Aşk masalları bizi kıskananların yazdıklarıyla ortaya çıktı ! Bir çok kişi kıskandı nazar etti belki Ama tüm nazarlar eridi sevdamız sayesinde Seni sevdim mavinin en güzeli Bu yüzden senden gitmeyi bir kez bile düşünmedim Ben senden gitmem gidemem Bir ömür yalnızlığa demir atacak olsam da uğruna hr gün bin damla kan dökecek olsam da ; bu yürek senin Sen ise ; bi ömür bekleyeceğim /Yüreğim seni çok sevdi ! / |
|