![]() |
Jabul Et Kalbım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jabul Et KalbımSeni yazmak istedim her defasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum hayat nedir sevgiler aşklar ölümler gerçek midir? Sensizliğin yükünü papatyalara yüklemeye cesaret edemedim ![]() ![]() Senden habersiz seninle yaşadım aşkımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delicesine aşıktı dudaklarım, seninle konuşmayı unutacak kadar! Yeni doğmus bir bebeğe hayatı anlatmak kadar zordu seni anlatmak ![]() ![]() ![]() Yeni koparılmış bir gül gibi masumdu sevgim ![]() ![]() ![]() Ve ben kaybettim! Ne acıları düşünür oldum ne de dipsiz uçurumlara yuvarlanan hayatımı ![]() ![]() ![]() ![]() tatmamıştım kalabalığın arasındaki deniz kokusunu ve böylesine kalabalık bir aşkı! Her kelimemde bir küfür her hareketimde bir isyan olacak belki hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki açık belki kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sey olacak iyi, kötü, güzel veya çirkin ama öncesinde hep belki olacak ![]() ![]() ![]() Her ne olursa olsun, yerin dibinde ya da gökyüzünde ben yine sensiz, yine sahipsizim ![]() ![]() ![]() Lanet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|