Bilirmisin |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BilirmisinSen Bilirmisin? sen bilirmisin insan nasıl kendini unuturnasıl haykırmak isterde sesi bogazında düğüm olurkonusmak istersin konusamazsın,kaçmak istersin kaçamazsın,hatta gözlerindeki yaslar bitmiştir,ağlayamazsın sen bilirmisin benzine su bulanmıs bir insan titrek,cılız bir kibritin aleviyle nasıl tutusur nasıl sokaklara,evlere,hatta kendine bile sıgmaz olurdüşünmek istersin düşünemezsin,unutmak istersin unutamazsın sen bilirmisin,nasıl bir örümcek kemirir durur beyniniEy sevdiğim,bende bilmezdim bir zamanlar hatta düşünmezdim bile bu kadar acımasız değildir derdim insanlarAma oluyormus,ama öğretiliyormus insanaYudum yudum ömründen çalıp,hayallerini,umutlarını,daha da ötesi kendini bile unutabiliyormus insan Haykırıyor,isyan ediyorum bazen kendime ama elden ne gelir bütün dertler,acılar yine benimleolsun diyorum varsın buda olsun alışırım diyorum,işte bu arada bir mermi daha vuruluyor beynimeolmuyormus güzelim,alışılmıyormus bu acıya Acınında acısı vardır bende biliyorumAma kalbim kaldırmıyor artık,öylesine yorgun,öylesine gecmişim ki kendimden,artık insanlar bile vazgecer olmus benim bu halimdenzaman diyorum,ilaç diyorum,buda gecer diyorumAma itiraf edeyim mi sana buna artık bende DAYANAMIYORUM |
|