![]() |
Yüregine Adimi Astim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüregine Adimi Astim...![]() Yüreğine Adı'mı Astım ![]() ![]() ![]() Çağır beni, çağırda büyüsün içimde biriktirdiğim bütün yalnızlıklarım! Adım adım büyür yalnızlık, yürüdükçe devasallaşır kimsesizlik! Dur!Ne olur Sende gitme! Yalnızlığın üzerime yüklediği bu sessizlik artık beni boğuyor ![]() Buradayım baksana karanlığın tam ortasında ![]() N'olur artık gitme ![]() ![]() Kurtulmak istiyorum ama koşamıyorum ![]() ![]() Off ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağıra bağıra ağlamak ve haykırmak istiyorum "Anla artık anla!! seni seviyorum" diye ![]() Ama olmuyor işte ![]() "gitme nolur gitme itirazlar elimde değil yalnızım yalnızız yalnızlıklar elimde değil düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim elimde değil ![]() ![]() Biliyormusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seyirci kaldıysam bu yürek yangınlarına ![]() ![]() ![]() ![]() Arta kalan küllerden ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin ![]() ![]() Yüreğime adım geçmiyor ![]() ![]() Ömür defterimden hüzün yapraklarını yırttım ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Yüreğine adı'mı astım |
![]() |
![]() |
|