![]() |
Jorge Luis Borges / Anlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jorge Luis Borges / AnlarEğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya, İkincisinde, daha çok hata yapardım ![]() Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım ![]() Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar, Çok az şeyi Ciddiyetle yapardım ![]() Temizlik sorun bile olmazdı asla ![]() Daha çok riske girerdim ![]() Seyahat ederdim daha fazla ![]() Daha çok güneş doğuşu izler, Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim ![]() Görmediğim birçok yere giderdim ![]() Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye ![]() Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine ![]() Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben ![]() Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu ![]() Farkında mısınız bilmem ![]() ![]() Anlar, sadece anlar ![]() ![]() Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan, Gitmeyen insanlardandım ben ![]() Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım ![]() Eğer yeniden başlayabilseydim, İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım ![]() Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla ![]() Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer ![]() Ama işte 85′indeyim ve biliyorum… ÖLÜYORUM… |
![]() |
![]() |
|