Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baby, omo

Omo Baby

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Omo Baby

yeni doğandan hassas ciltli çocuklara kadar kullanılabilen omo tarafınfan bebeklerin hassas cildi düşünülerek üretilmiş olan deterjan
aslında omonun bir çalışanı bundan birkaç yıl önce kendi bebeklerini beklerken onlar içinde deterjan olsun deyip üretmeye başlamışlar birkaç yıl önce marketlerde sadece hacışakir deterjan (sabun aslında) vardı ve bu makinada erimeyen kokusu kusmuk gibi olan (bilemiyorum belki daha sağlıklıdır ama koku dayanılmaz, temizlim derken berbat kokutuyor) deterjan vardı ilk alternatif olarak omo baby çıktı şimdi sıvı bebek deterjanlar da var
Ben yinede deterjanda kesin ağır metaller içeriyordur diye zaten günde 3-4 kere değişen kıyafetlere önerilen miktarın 2/3 yada 1/2 kadar 60 derecede kullanıyorum ve son derece temiz ve mis gibi çıkıyor kıyafetler
önerilen miktar 1 tam makina için 150gr kadardır deterjan ambalajlarında 200-250gr lık ölçü kapları çıkar ancak bu yanıltıcıdır ve dikkatli okunursa önerilen miktarın bu olmadığı görülür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com