Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
konuşturdu, stajer, zico

Stajer Zico Konuşturdu

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Stajer Zico Konuşturdu

FBahçe`nin Brezilyalı patronu, tarihi zafer sonrası kendisine stajyer diyenlere gönderme yaptı
Fenerbahçe`nin Şampiyonlar Ligi`nde 2 tura yükselmesinin baş mimarı olan Arthur Zico, CSKA maçı sonrası yaptığı açıklamada ilginç konulara değindi

CSKA karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Zico, başka bir skorun adaletsizlik olacağını belirterek sonuna kadar hakettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti

Brezilyalı teknik adam, kendisini stajyer olarak gösteren yorumculara da cevap verek "Bana bu yorumları yapanlar umarım bu maçtan sonra fikirlerini değiştirmişlerdir Kimse herşeyi bilerek bu işe başlamıyor Herkes zamanla öğreniyor Ve bizim öğreneceğimiz daha çok şey var" dedi

Zico, sözlerine şöyle devam etti:
"Ben bu güzel anları yaşadığım için çok mutluyum Fenerbahçe`nin 100 yılında hedeflediği başarılar vardı Biz de o başarılara teker teker ulaşıyoruz Bu başarılar bir ekip çalışmasının ürünüdür Herkesin büyük emeği var Ben de bu zaferde pay sahibi olduğum için çok mutluyum Bundan sonra karşımıza çıkacak takımı şimdi düşünmek istemiyorum Şimdi sadece bu zaferi kutlamak istiyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com