Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atv, kadin, olmak, pogrami

Atv -Kadin Olmak Pogrami

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atv -Kadin Olmak Pogrami

Selam, atv de yayınlanan kadın olmak adlı programından bahsetmek istyorumBundan iki hafta öncesinde Sevgili Berna Laçin'in sunmuş olduğu bu programa bir bayan katılıp bez bebek yapımı hakkında bilgi verip yapımınıgöstermiştiçok hoşuma gitmiştiBende bunun üzerine bu programın internet sitesinden bu bayanın adresine yada iritibata geçmemiz mümkün olan bir mail yada internet adresine ulaşabileceğim bir bilgi istedimCevap gelmeyince aradan 1-2 gün geçince tekrar email gönderdimCevap alamayınca 2-3 gün sonra tekrar aradımFakat hala ne arayan var ne soran varBöyle kaliteli bir kadın programı yapmaya çalışan atv yapımcılarını bu konu hakkında esefle kınıyorumHiç olmaz ise olumlu yada olumsuz tarafıma bir cevap verilmesiniisterdim biz kadınlara bu tür yardım ve bilgi edinme konularında bize yardımcı ve teşvikçi olmalarını beklerdimO günden sonra artık bu programı seyretmiyorumçünkü bir cevap vermeye bile tenezzül edip beni kale almadılar diye düşünüyorumAma yine de teşekkürler atv

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com