![]() |
Banka Kuyruğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banka KuyruğuBanka Kuyruğu[/b] İlçenin birine bir bayan banka memuru tayin olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hanım kızım cenazem var, kusura bakma numara da almadım sıraya girmesem olurmu? memur adamın telaşlı haline duyarlı davranır ve işlemi gerçekleştirir vede başsağlığı diler ![]() aradan 3-5 geçer, yine aynı adam hızlı adımlarla bankaya dalar ve memura yanaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hanım kızım cenazem var, kusura bakma numara da almadım sıraya girmesem olurmu? memur yine başsağlığı dileyerek işlemi gerçekleştirir ![]() 1 hafta sonra bizim adam içeri, koşarak girer ve aynı memura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hanım kızım cenazem var, kusura bakma numarada almadım sıraya girmesem olurmu? memur dayanamaz adama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - bak amca, sizin ailenizde ya! çok ciddi bir yaprak dökümü ve ölümcül hastalık var ![]() ![]() adam gayet sakin cevap verir ![]() - hiç biri değil kızım, ben caddenin karşısındaki caminin imamıyım ![]() |
![]() |
![]() |
|