|
|
Konu Araçları |
düzenlendi, eğitimi, işletme, sorumluluğu, tesislerinde |
Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi Düzenlendi |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi DüzenlendiYG TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU EĞİTİMİ DÜZENLENDİ MİSEM KAPSAMINDA DÜZENLENEN EĞİTİM 10-11-12 HAZİRAN 2009 TARİHLERİNDE ŞUBEMİZ EĞİTİM SALONUNDA 25 ÜYEMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ 25 üyemizin katılımıyla* yapılan* 3 günlük seminerde* ilk gün; TMMOB etik,tüzük, yasa ve Yönetmelikler konusunda Sırdaş KARABOĞA, mühendislerin hukuki sorumlulukları konusunda AvEser CEYLAN, İş güvenliği konusunda Neçati ÇELİK, elektrik kazalarında ilk yardım konusunda DrAli Erhan NOKAY ve Topraklamalar, Transformatörler, Kablolar, Ayırıcılar, Kesiciler, Sigortalar, Hücreler, Panolar, YG Dağıtım şebekelerinde koruma, Manevralar konularında İsa İLİSU eğitimiyle 3 günlük seminer tamamlandı Seminerin son günü*Karayolları 13 Bölge Müdürlüğüne ait trafo merkezinde*uygulamalı eğitimin ardından*sınav yapıldı 19062009 11:45:15 ELEKTRİK MOTORLARINDA BAKIM,ONARIM, ARIZA GİDERME SEMİNERİ YAPILDI (129) MURATPAŞA BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI (124) TEKEL İŞÇİLERİNİN DİRENİŞİNE DESTEK (44) ANTALYA'DA TEKEL DİRENİŞİ İLE DAYANIŞMA (36) YAPI DENETİM İLE İLGİLİ YASA VE TEKNİK YÖNETMELİKLER KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ (32) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|