Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, işkencesi, yaptılar

Çin İşkencesi Yaptılar - Çin

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çin İşkencesi Yaptılar - Çin

Çin İşkencesi Yaptılar - Çin[/b]

Sakın çine gittiğinizde para bozdururken dikkatli olun mutlaka bankadan bozdurmaya gayret gösterin bankanın paraları bile sahte çıkabiliyorDikkatli olunuz
ve asla bir çinliye güvenmeyiniz o masum duruşlarının altında ne ÇİNLİKLER yatıyor bilemezsinizKredi kartı kullanırken dahada dikkatli olunuzKısacası güvenme kontrol etTabii bunları neden bu kadar keskin ve kesin bir dille telaffuz ettiğimi merak ettiniz Anlatayım:Geçen ay guanzhou da bir Türk arkadaşımın yanına iş araştırması yapmak üzere gittim Arkadaşımla işlerimizi bir kaç gün içerisinde hallettik para bozdurmam gerekti
bir bankaya gittik usd verdik karşılığında yuen aldık bir kaç gün daha geçti dönüş günüm yaklaştı elimde çok fazla yuen kalmıştı kaldığımız evin yakınında olan aynı bankadan bu kez yuen leri verdim usd aldım haliyle kontrol etme gereği duymadım herşeye rağmen cebimde 100 yuen bulunuyordu taxi vsiçin dönüş günü cebimde bulunan yuen ile havaalanına gittimelimde oversize baggaj vardı(büyük ebatlı) oversize için 15 yuen para istedilerFakat bende hiç yuen kalmamıştısadece 350 usd ve kredi kartlarım vardı
Neticede görevliye 100 usd uzattım dolara bakarak sahte olduğunu söyledidiğerini ve diğerini uzattım 350 usd için dolarların sahte olduğunu over size baggaj ımı alamayacaklarını söylediler çaresizlik içerisinde kredi kartımı uzattım onunda yetersiz bakiye gösterdiğini söylediler ısrarla seyehhat etmeden kontrol ettiğimi bakiyemin yeterli olduğunu iknaya çalıştım fakat nafile ilgilenmediler artık uçağı kaçıracaktım yada oversıze baggaj ımı orada çinlilara teslim edecektim son bir çırpınışla havaalanı dışına kendimi attım elimle 100 usd sallıyorum birilerinin görmesini istiyordumoltaya bir simsar takıldı bana elimdeki 100 usd yi change edebileceğini söylüyor ben anlamaz ayaklarına yatıyorum neticede önce yueni istedim parayı cebime koydum dolarları 350 usd yi hesini simsara verdimarkama bile bakmadan havaalanının içerisine koştum Garibim belki fark etmiştirhonkong a varınca yuenleri usd ile değiştirdim Siz siz olun bi rçinliye asla güvenmeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com