08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tmmob Kaynak Teknolojileri Vii. Ulusal Kongresi Ve Sergisi - Reklam Ve Sponsorluk - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi
Sayın ilgili,Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi, Makina Mühendisleri Odası tarafından 2 yılda bir olmak üzere, 1997 yılından bu yana düzenlenmektedir 13-14 Kasım 2009 tarihinde Milli Kütüphane Konferans Salonunda 7 si yapılacak Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi çerçevesinde, kaynak sektörü ile ilgili uzmanlar, eğitim ve belgelendirme kuruluşları, bilim adamları, ekipman ve sarf malzeme imalatçıları tarafından bildiriler sunulacaktır Etkinlik, konuya ilgi duyan herkese açık olacaktır Bu amaçla; tüm mühendislik odaları üyeleri, Üniversiteler, Kaynak Teknolojisi Eğitim Merkezleri, Belgelendirme Kuruluşları, Meslek Yüksek Okulları, Endüstri Meslek Liseleri ve kaynaklı imalat alanında çalışan her boyuttaki işletmenin katılacağı kongremizde hedef kitleniz ile buluşmak, az bütçelerle geniş kitlelere ulaşmak istiyorsanız, Kaynak Teknolojisi VII Ulusal Kongre ve Sergisi‘ne; sponsor olarak, sergi‘ye katılarak veya Kongre Bildiriler Kitabına reklam vererek katılabilirsinizKongre paralelinde düzenlenecek olan sergi 2 gün boyunca sürecektir Sergi her türlü ekipman-sarf malzeme üreticileri, ticaret kuruluşları, imalatçı kuruluşlar ve eğitim belgelendirme kurumlarına açıktırKongre kapsamında sunulan bildirilerin yer alacağı "Kongre Bildiriler Kitabı" etkinlik öncesi bastırılacak, Kongre delegelerine verilecek, ilgili kuruluşlara kongre sonrası gönderilecek ve Şubelerimizde satışı yapılacaktırKaynak Kongresi Sponsorlukları ile ilgili beklentilerimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur Burada belirtilenler dışında sağlanabilecek destekler de (sponsorluk), kongre yürütme kurulumuzun onayı ile kabul edilebilecektirKongre Çantası: Katılan tüm delegelere ücretsiz olarak verilecektir, çantanın modeli Sponsor Kuruluş ve Kongre Yürütme Kurulu tarafından birlikte belirlenecek, Sponsor Kuruluşun logosu ve Oda‘nın logosu çantanın kapak içi zemininde yer alacaktır Kongre Kokteyli: Kongre‘nin 1günü akşamı Yürütme Kurulu‘nun belirlediği yerde, Yürütme Kurulu‘nun organizasyonu ile gerçekleştirilir, Sponsor Kuruluş logosu kokteyl davetiyesine basılacak, kokteyl sırasında asılacak pankartta Sponsor Kuruluş logosu bulunacak "Kaynak Kongresi ve Sergisi onuruna" verildiğini belirten bir ifade kullanılacaktır, kokteyl sırasında kuruluş görsel tanıtım araçları ile faaliyetlerini katılımcılara duyurabilecektirKongre Öğlen Yemekleri: Kongre‘nin sürdüğü 2 gün tüm delegelere, bildiri sahiplerine, kongre organlarında çalışanlara yemek verilecektir Yemeğin yeneceği yer, mönü Yürütme Kurulu tarafından belirlenecek, yemek süresince Sponsor Kuruluş görsel tanıtım araçları ile faaliyetlerini katılımcılara duyurabilecektir Çay-Kahve Kuru Pasta İkramı: 2 gün süresince tüm aralarda tüm katılımcılara verilecektirKongre CD‘si: Tüm katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak CD‘nin üstünde Sponsor Kuruluş logosu bulunacaktırKongre Bloknot ve Kalemi: Kongre çantası ile birlikte ve eğitime katılanlara verilecektir Bloknot‘un iç kapak ve arka kapağına reklam verilecektir, kalem üzerinde kongre ve Sponsor Kuruluş isimleri yazılacaktır Sponsorlara Sağlanacak OlanaklarMMO tarafından hazırlanan kongre web sitesinde Sponsor Kuruluş‘un logosu kullanılarak sponsorluğu duyurulacaktır Kuruluşun web sitesi olması durumunda iki site arasında bağlantı kurulacaktırKongre sırasında tüm sponsorlara isimlerinin olduğu pankartla katkılarından dolayı teşekkür edilecektirKongre Kokteyl‘i sırasında katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilecektir
|
|
|