|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzenlenecektir, eğitim, emo, genç, kampi, yaz |
![]() |
Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir.EMO GENÇ YAZ EĞİTİM KAMPI DÜZENLENECEKTİR ![]() DUYURU 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında EMO İzmir Şubesi tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi tesislerinde EMO Genç Yaz Eğitim Kampı düzenlenecektir ![]() ![]() TMMOB, EMO ve EMO-Genç örgütlülüğünü güçlendirme temelinde birlik anlayışı ve ilkelerinin meslektaş adayları tarafından benimsenmesi; birlikte üretmeye, toplumcu bakış açısına, kamu yararına, emeğin değerine, ülke ve dünya gündemine yönelik farkındalık yaratılması, mevcut öğrenci ve üniversite sorunlarının, çözüm önerilerinin ve geleceğe dair EMO-Genç çalışmalarının tartışılmasının hedeflendiği EMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında DEÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecektir ![]() ![]() www ![]() ![]() ![]() ![]() Katılımcı bilgi formu (296(03 ![]() ![]() 03 ![]() ![]() ŞUBEMİZCE PLANLANAN MİSEM SEMİNERLERİ DEVAM ETMEKTEDİR ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN 22-24 NİSAN 2010 TARİHLERİNDE 18 ![]() ![]() EMO D ![]() ![]() ![]() ![]() EMO DİYARBAKIR ŞUBESİ MARDİN İL TEMSİLCİLİĞİNDE TEKNİK GÖREVLİ POZİSYONUNDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİR ELEKTRİK VEYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ ALINACAKTIR ![]() Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|