Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
evrak, görmek, rüyâda

Evrak ,Rüyada Evrak Görmek

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Evrak ,Rüyada Evrak Görmek






Rüyada evrak görmek, üzüntü ile yorumlanır Rüyada bazı evrakları incelediğini veya dosyaladığını görmek, bazı hükümet işleri için belgeler hazırlamak zorunda olduğuna; bazı evrakları imzaladığını görmek, hükümetteki işlerin kolaylıkla sonuçlanacağına delalet eder Rüyasında bir büronun şefi veya müdürü olduğunu ve kendisine getirilen bazı evrakı incelediğini görmek, mahkemede veya hükümetteki işlerinin iyi şekilde sonuçlanacağına delalet eder Rüyada kendisini evrak arasında onları incelerken görmek işlerinin içinden çıkılmaz derecede karışıl olduğuna; bir evrakı imzaladığını görmek, eğer bir dairede memur ise, orada daha üst bir makama geçeceğine, eğer ticaret yapıyorsa, karlı bir anlaşmaya imza koyacağına, eğer halktan biri ise, devlet dairesindeki bir işinin tamamlanacağına delalet eder


E-Yorum (0)
EVRAK,Rüyada evrak görmek

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.