Life Time Bromelain 60 Tablet Nedir |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Life Time Bromelain 60 Tablet NedirLife Time Bromelain 60 Tablet Ürün DetaylarıVücut sağlığımız ve düzenli çalışan bir metabolizma için gerekli olan besin değerlerini her zaman alamayız, alamadığımız ve dikkat etmediğimiz zamanlarda vücudumuzdan giderek azalan vitamin, ileri de rahatsızlanmalarımıza neden olur Life Time ürünleri yaşam kalitenizi yükseltecek! Bedenimiz, sürekli sağlığımıza zarar veren her çeşit faktörün saldırısı altındayken, metabolik faaliyetlerimiz zarar görebilir Bu tip durumlardan kaynaklanan rahatsızlıklara karşı korunmaya besin takviyeleri yardım eder Life Time Bromelain 60 Tablet, Ananas meyvesinde bulunan protein ayrıştırıcı bir enzim olan Bromelain enzimi içerir Bu çok değerli enzim; Sağlıklı sindirim sistemi oluşturur İltihap giderilmesine destek verir İnflamatuar kaynaklı ödem parçalayıcı işlev görür Enfeksiyon ya da fiziksel zedelenmeler sonucunda meydana gelen iltihapların iyileştirilme sürecine katkıda bulunan Bromelain enzimi; mide asidine takviye vererek sindirimi kolaylaştırmaya yardım eder Bunun dışında, ödem çözücü etkisiyle vücudun su tutmasının azaltılmasında, spor yaralanmalarının, burkulmaların ve ameliyat sonrası yaraların iyileştirilmesinde, antienflamatuarolarak dismenore (ağrılı menstürasyon) sorununda yardımcıdır Astım, romatizma ve kolitten kaynaklanan rahatsızlıkta iltihabı dağıtmaya destek verir Kullanımı: Günde 2 tablet yemeklerle beraber kullanmanız tavsiye edilir |
|