Biber Hapı Yorumları |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biber Hapı YorumlarıBiber Hapı İle ilgili yorumlara baktığımızda genellikle kullananlar sonuçtan memnu kalıyorlar Az bir oran ise memnun değil buda oldukça normal çünkü hiç bir ürün %100 beğenilmez ve internettede yazı yazmak kolaydırSonuçta herkes için sonuç farklıdır İnternette Yayınlanan Biber Hapı Yorumlarından Örnekler 1-kilo verimi yağ oranına ve metabolizma hızına göre değişiyorbazı bünyelerde ilk haftalarda kilo verimi gerçekleşirken bazı bünyelerde ürün bitimine doğru olabiliyor 2-ürüne yeni başlamışsınız kilo verimi bünyeden bünyeye değişiyorürünü düzenli olarak kullanmaya devam edin ilerleyen zamanlarda etkisini görmeye başlayacaksınız 3-Aldım Kaullanmaya başladım ama etkisi çok az gördüm daha iyisini bekliyordum ama boş çıktı 4-Selam Biber hapını yaklaşık 15 gündür kullanıyorum sağlıklı bir şekilde 5 kilo verdimDaha önce Elmakrom kullanıyordum fakat zayıflayamadım tam tersine 2 kilo aldımBiber hapının ağız kuruluğu ve iştah kesmesi dışında bir yan etkisini görmedimGerçekten tavsiye ederim bu zamana kadar boşuna zayıflamak için uğraşmışım yorulmadan Biber hapı ile zayıflıyabiliyorum 5-Merhaba ben Biberhapını kullanmadan önce lahana hapı kullandım çok zorlanarak ve sıkı diyet yaparak 7 kilo verebildimBiber hapına başladığımda 85 kiloydum ve şu an 2 kutuyu kullanıyorum ve o kadar zayıfladımki istediğim kiloya gelmeye az kaldı 2 aydır hiçbir yan etkisini görmedim inşallah bundan sonrada görmemGünde 5lt su tüketiyorum Biber hapı kullanan herkes bol bol su içmeli çünkü tokluk hissini anca öyle veriyor 6-Bilirsiniz Antep’in baklavaları meşhurdur Bende baklavayı ve yemek yemeyi seven birisiyim Bu yüzdende çok kiloluydum Ta ki Biber hapı kullanana kadar Biber hapını hem kullanıyorum hemde yemeğimi rahat rahat yiyorum Aynı zamanda |
|