|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, kaybettiriyor, kazandırmadığı, olmak, yargılı, şeyi |
![]() |
Ön Yargılı Olmak Hiç Bir Şeyi Kazandırmadığı Gibi Bir Çok Şeyi Kaybettiriyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Ön Yargılı Olmak Hiç Bir Şeyi Kazandırmadığı Gibi Bir Çok Şeyi Kaybettiriyor...Zamaninda iki Arkadas vardir ![]() ![]() ![]() Bunlardan ilk olan arkadas zengin olur ![]() ![]() Zaman gelir Fakir olan zengin olan arkadasindan borc para ister ![]() Ve arkadasi ona istedigi paranin 2 katini verir ve bunu ona hibe eder ![]() Gün gelir Bu Zengin Arkadas fakirlesir, ve digeri ise kendisine büyük bir is kurmustur ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra zaman gecer ve miras sahibi olan arkadas birini sever ve onunla evlenmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yine zamanlar ilerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra artik bu teyze zaman gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasinin da geldigini düsünerek kabul eder Ve bu nikah kelimesini duyunca miras sahibi arkadasin aklina kendi arkadasi gelir ve teyzeye anlatir ![]() ![]() ![]() Onun bir zamanlar bir arkadasi oldugunu ve kendisi fakir iken ona istediginden fazla para hibe ettigini, daha sonra kendisi zor durumda kaldiginda is yerinden bir is vermedigini, hatta evlenecek kizi bile onun aldigini anlatir ![]() ![]() Ve Bu teyze oglunun (yani kendisine bir is yeri acmis olan arkadasin) yanina gider ve kendisine anlatilanlari ogluna anlatir ![]() ![]() Ve oglu ise su cevabi verir ![]() "Evet anne, arkadasimin anlattiklari dogru ![]() ![]() Sonra Ona babami yolladim ve onun ihtiyaci olan geliri (mirasi) verdirttim, sonra evlenmek istedigi o kiz ise cok kötü biriydi, fakat o bunu bilmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslinda hayatta yasadigimiz cogu seyler göründügü gibi degildirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hikayeyi daha dün duydum ve bugün siz arkadaslarimla paylasmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yararli olacagi ümidi ile ![]() ![]() Saygilarimla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
flipper
|
![]() çok müthiş bir hikaye, çok etkileyeci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|