Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

16+ :D

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

16+ :D

KARNE
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş" diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba"
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum"

Karımı Arıyorum

İki erkek hararetle yolda koşuştururken çarpışırlar Adamın biri diğerine;
-Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim der
Diğeri de;Aynen ben de öyle Bu kalabalıkta nasıl bulacağız? İstersen hanımları tarif edelim birbirimize, sonra dağılıp birlikte arayalım
-Tamam Benim hanım, şöyle 1,75 boyunda, sarı saçlı, mavi gözlü, etine dolgun güzel bir kadındır Ya seninki?
Diğer adam:
-Benimkini boşver, seninkini arayalım

Temel Plajda

Temel ile Dursun, plajda herkesin içinde çılgınca sevişiyorlarmış Halk rahatsız olmuş ve polise şikayet etmiş Polis olay yerine gelince sormuş
Polis: "Siz burda ne yapıyorsunuz ?"
Temel: "Dursun boğuluyordu da onu kurtarıyordum"
Polis: "Kardeşim boğulan insana ağızdan sunni teneffüs yaptırılır"
Temel: "Ula uşağum, herşey öyle başladu zaten

Acemi Sperm
Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu:
Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin içinden geçeceksin
Sakın durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, ıslak, top gibi bir şeyle karşılaşacaksın
Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın:
- "Selam, benim adım sperm," diyeceksin
O da sana,
- "Selam,benim adım yumurtalık," diyecek
Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız
Ve o gün gelir Sinyali alır almaz ileri fırlar sperm, var gücüyle ilerler, o kadar hızlıdır ki soluk soluğa kalır ama pes etmez
Tünelin içinde ilerlemektedir Bir ara arkasına bakar, çevresinde hiçbir arkadası kalmamıştır
Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek zorundadır
İlerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi, kırmızı, ıslak şeyi görür
Hemen yanına gidip, kendini tanıtır:
- "Selam ben adım sperm"
Yuvarlak, kırmızı, ıslak şey cevap verir:
- "Selam, benim adım bademcik"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com