![]() |
16+ :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 16+ :DKARNE Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür ![]() ![]() ![]() ![]() -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba ![]() ![]() ![]() Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf ![]() -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz ![]() ![]() -"Baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karımı Arıyorum İki erkek hararetle yolda koşuştururken çarpışırlar ![]() -Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim ![]() Diğeri de;Aynen ben de öyle ![]() ![]() -Tamam ![]() ![]() Diğer adam: -Benimkini boşver, seninkini arayalım Temel Plajda Temel ile Dursun, plajda herkesin içinde çılgınca sevişiyorlarmış ![]() ![]() Polis: "Siz burda ne yapıyorsunuz ?" Temel: "Dursun boğuluyordu da onu kurtarıyordum ![]() Polis: "Kardeşim boğulan insana ağızdan sunni teneffüs yaptırılır ![]() Temel: "Ula uşağum, herşey öyle başladu zaten Acemi Sperm Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu: Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin içinden geçeceksin ![]() Sakın durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, ıslak, top gibi bir şeyle karşılaşacaksın ![]() Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın: - "Selam, benim adım sperm," diyeceksin ![]() O da sana, - "Selam,benim adım yumurtalık," diyecek ![]() Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız ![]() Ve o gün gelir ![]() ![]() Tünelin içinde ilerlemektedir ![]() ![]() Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek zorundadır ![]() İlerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi, kırmızı, ıslak şeyi görür ![]() ![]() Hemen yanına gidip, kendini tanıtır: - "Selam ben adım sperm ![]() Yuvarlak, kırmızı, ıslak şey cevap verir: - "Selam, benim adım bademcik ![]() |
![]() |
![]() |
|