![]() |
Ultra Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ultra FıkralarYasli nine Teksasta haydutluk egitimi gören bir ögrenciyi azili haydutlarin yanina staja verirler ![]() ![]() - "Herkesi indirin arabadan" der ![]() Bu sirada stajer arabada yasli bir ninenin oturmakta oldugunu farkeder ve - "Nine otursun bari" der ![]() Haydutlar hep bir agizdan - "Sen karisma, sef ne derse o olur" derler ![]() Bu sefer sef; - "Bütün paralarini alin" der ![]() Stajer yine atlar: - "Yasli nineninkileri de mi?" diye sorar ![]() Haydutlar yine hep bir agizdan - "Sen sus, sef ne derse o olur" derler ![]() Bütün paralar alinmistir ![]() - "Bütün kadinlara tecavüz edin" der ![]() Tam stajer konusacakken nine atilir: - "Sen sus, sef ne derse o olur Zamane Çocuklari Küçük afacan elinde bir kutu sekerle parka gitmis, bir banka oturmus, etrafa bakinirken sekerleri ardarda agzina atiyomus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "evladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk bunun üzerine adama dönmüs: "Benim dedem 107 yasina kadar yasadi ![]() ![]() ![]() Adam "Yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Hayir, herseye burnunu sokmazdi ![]() Baba Bu Ne ? Bir gun bir cocuk ve babasi taksi ile bir yere gitmektedirler ![]() ![]() -Baba bu ne ? baba bu ne ? Babasi cevap verir: -Oglum , o is kadini is yapar ![]() ![]() Tam bu sirada taksici arkaya doner ve derki : -Oglum baban sana yalan soyluyo , o oros ![]() ![]() ![]() Baba hic bir sey demez ve bizimkiler yola devam ederler ![]() -Baba bu ne ? baba bu ne ? Babasi cevap verir: -Olum o is adami is yapar ![]() -Oglum baban sana yalan soyluyo ,o pezeve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba yine sabreder ve susar ve yola devam ederler ![]() --Baba baba bu ne ? Babasi ogluna cevap verir : -Oglum orasi is hani, orda ablalar, amcalar is yaparlar ![]() Taksici buna da atlar ve derki : -Oglum baban sana yalan soyluyoo , orasi kerhane , orda o orosp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim baba yine "Yaaa sabir " der ve yola devam ederler ![]() -Baba bu ne bu ne ? Sonunda bizim baba ogluna cevap verir: -Oglum onlar oros ![]() ![]() Skor Farkli Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer ![]() Hemen önünde bekleyen adam pederdir ![]() beklemektedir ![]() )))Hiç günahin var mi peder ? Aziz melek ben rahiptim ![]() dua ettim ![]() ![]() Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim ![]() ![]() ![]() anahtari der ![]() ![]() ))) Senin hiç günahin var mi? Hidayet: Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim ![]() Tanriya dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi ![]() ![]() Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz ![]() ![]() )))Çok iyi al sana cennetin altin anahtari ![]() ![]() Peder bu olaya çok sinirlenir: Ben hayatimi tanriya adadim siz de gidip Bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi ?!! Melek gülerek: ))) Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu ![]() Icki Temel bir gün Avrupaya gider ![]() Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer ![]() Birgun bir bara girip barmenden 3 bira ister ve hepsini içer ![]() Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; "Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; "Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz ![]() Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz ![]() Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der ![]() Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve 2 bira ister, barmen verir ![]() Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; "Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; Hayir ben içkiyi biraktim ![]() ![]() ![]() Size 43 Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor ![]() -43 lira değil mi? ![]() ![]() ![]() -Kız, Ne münasebet der gibi bakıyor ve Bunlar orijinal deri ![]() ![]() -Olur mu hanımefendi, altında Size 43 yazıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|